Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 641
  • Views 89k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1277412

Koji glupi brat od Sersei, oba njena brata su carevi nad carevima.

Videćeš i zašto...

Pa da, nisam jos procitala sve delove :) Nervirao me je onaj njen brat ljubavnik. Nekako je samo lep, pritom pritup :P Ne mogu da se setim da li se zvao Dzefri... :confused:

comment_1277644

cekaj jos niste procitali sve delove??????????????? ljudi bre ima da se kupi gde hoces , tri dela , a treca knjiga je iz dva dela tj. ukupno ima 4 knjige a tri dela :) :) :) necu da ti kazem da li ce preziveti , ali cu reci da skoro svi starkovi umiru a vi saznajte kako!

comment_1277706

koliko ja znam gozba za vrane nije iz tog serijala....tacnije siguran sam da gozba za vrane iz tog serijala....to je bre trilogija sta me prepadas???? gozba za vrane ima veze sa igrom prestola...........???? ubicu se ako ima!

Edited by lake_bodom

comment_1277800

koliko ja znam gozba za vrane nije iz tog serijala....tacnije siguran sam da gozba za vrane iz tog serijala....to je bre trilogija sta me prepadas???? gozba za vrane ima veze sa igrom prestola...........???? ubicu se ako ima!

:) Onda pocni da se ubijas :)

comment_1278180

Хе,хе,хе трилогија...Духовит неки младић.

Нанервираћемо се ми још ихај.

Neverovatno je da na kraju poglavlja, ne zelis da citas sledece, jer znas da nije usko vezano za prethodno, nerviras se sto moras da cekas 4-5 poglavlja da dodjes na nastavak te price, ...

Да ли сам ја једини ретард који је прескакао поглавља или ми се само чини?(Мајку му у томе је једна од дражи књиге.)

comment_1279535

Meni je takodje bilo jedinstveno mazohisticko iskustvo dok cekas na odredjeno poglavlje. U svakom slucaju, lako se ubacis u pricu aktuelnog, tako da mi je uvek zao da preskacem i da citam 'zbrdazdola' :P

@ Azaralena: jes' Dzejmi :) Malo sam zaboravila :D Pa mozda dodje do izrazaja u sledecem delu koji budem procitala. Trenutno ga klasifikujem kao pritupog :P

comment_1279772

Dzon je outcast, postao neko i nesto..Bastard hero : )

Нанервираћемо се ми још ихај.

Да ли сам ја једини ретард који је прескакао поглавља или ми се само чини?(Мајку му у томе је једна од дражи књиге.)

Znas..to mi nikad nije palo napamet. Sasvim luda ideja. Jbg oduvek sam bio naviknut da idem page by page.

Doduse to sa preskakanjem je mozda ok kod Gozbe(kada se samo usredsredis na jedan tok..), ali cini mi se da kod Sudara Kraljeva npr bilo bi extra glupo da to radis..

comment_1282938

Па ја би себи пресек`о вене да сам све чит`о по реду.

По ко зна који пут,ЗИД(и иза зида) КИК ЕС!!!!!!

Хе,хе,хе...серија...We shall see,we shall see...(а кладим се даће стока нешто лоше да одради).

comment_1283766

Uh... Stari, sta li si ti citao, kad nisi uvidio da ono mora da se nastavi... :)

comment_1283779

Uh... Stari, sta li si ti citao, kad nisi uvidio da ono mora da se nastavi... :)

procitao sam trilogiju i svi su pomrli :):) i nekako mi je bas sve leglo na svoje mesto , jedino mi je bio chudno za one zmajeve ali jbg...sad chitam gozbu...pa videcemo! :):)