April 6, 201411 yr comment_2736302 nije bas neka obrada nazalost. doduse ekstra je stvar onome ko nije cuo original, kapiram.
July 21, 201411 yr comment_2759844 Kapiram na istom tom splavu KARTE SU U PRETPRODAJI, PO CENI OD 500 RSD. MOGU SE KUPITI SVAKE VECERI POSLE 21h. Info tel 061 6523534.
September 22, 201410 yr comment_2770330 Bjesovi vas pozivaju! Potrebni su donatori 0+ krvne grupe za Nadu Marković, taštu bubnjara Bjesova, Miroslava Marjanovića - Mikaka. Nada boluje od akutne leukemije i trenutno je na lečenju u Kliničkom centru u Beogradu (Klinika za hematologiju). Javiti se u Institut za transfuziju krvi Srbije, ulica Svetog Save br. 39, broj kartona 1982. Telefoni Odeljenja za prikupljanje krvi su: 011/38-12-716 i 011/38-12-721 HVALA!
November 7, 201410 yr comment_2781079 Ponovo su u Bozidarcu, 14. novembar je datum. Vračar Rocks! - Centar za kulturu "Božidarac" Petak 14. Novembar od 20h Bjesovi, NAFTA & Assasins Karte 500 din. @ FELIX Shop, TC Sremska Posle humanitarnog koncerta na kome su Bjesovi nastupili u maju ove godine u Božidarcu, bend je rešio da publiku Vračar Rocks festivala časti celovečernjim koncertom na kome će svirati preko 2 sata Pre njih nastupiće subotički bend NAFTA predvođenim Banetom Vukosavljevićem, pevačem legendarne grupe Džukele. Veče otvara mladi bend iz Gornjeg Milanovca Assasins. Uskoro više informacija...
December 26, 201410 yr comment_2793534 U skladu sa praznicima, Klub Sioux Vam poklanja VELIKU ROCK SVIRKU / ŽURKU !! ...Koja će se održati u petak, 2.1.2015. , sa početkom u 22h. Stage 1 (donji klub) : BJESOVI LIVE, THE ASSASSINS i Marko Aleksandar Gajić unplugged. Stage 2 (gornji klub): UŽAS SUBOTNJEG JUTRA by LAMA (Bolesna Štenad) i Raca (Samo Raca ULAZ BESPLATAN !!!
February 28, 201510 yr comment_2809406 Znaci ta prica sa obradama je napokon kompletirana. Skidam album.
March 4, 201510 yr comment_2809636 moram priznati da nisam oduševljen. ali mi se sviđa, što su pažljivo odabrali obrade i u postprodukciji ih doradili. šteta što aikido i lutak... nisu ušle na album... držim palčeve da ipak izbace novi autorski materijal, vreme je... Edited March 4, 201510 yr by VoivodBG
March 4, 201510 yr comment_2809684 MOJE RUKE, TVOJE REČIMorbid Cow ft Bjesomar Muzika: Brushalters (Dobriša Daničić, Dušan Savić, Miloš Pušeljić, Aleksandar Vasiljević) Tekst: Marija Krsmanović Aranžman: Morbid Cow (Dobriša Daničić, Dragan Laudanović) & Bjesomar Izvođač: Morbid Cow (Dobriša Daničić - vokal, Andrija Jovanović - bubanj, Aleksandar Miković - gitara, Nikola Drašović - bas, Dragan Laudanović - vokal) & Bjesomar - vokal Snimanje, produkcija i postprodukcija, 17-27.07.2012: Zoran Marinković - Bjesomar (Bjesovi) Fotografija: Z. Marinković Pesma "Moje ruke, tvoje reči" predstavlja deo muzičke CD kompilacije "POBUNA" (izdavač "Slušaj najglasnije" iz Zagreba, 2012. godina), na kojem pank i alternativni bendovi, na inicijativu kruševljanske pesnikinje Marije Krsmanović, "uglazbljuju" stihove iz njene knjige „Pobuna - nebeski jahač" (izdavač "Slušaj najglasnije" iz Zagreba, 2011. godina). Ista pesma je tokom juna 2012. godine, u svom muzičkom delu, ostvarena kroz saradnju kultnog milanovačkog "hardcorepunknewmetalhiphopcrossover... " benda Morbid Cow i Zorana Marinkovića, Bjesomara -- osnivača, pevača i glavnog autora, takođe milanovačkih, Bjesova.
May 14, 201510 yr comment_2828369 Koliko mi je Marinko pozitivna osoba, toliko mi je ovaj Popovic antipatican lik. Kad se sjetim onih njegovih recenzija. Sto vise maratonski dugackih recenica i gadjanja svakakvim kitnjastim frazama, to bolje.
May 7, 20169 yr comment_2907748 za kad je pomerena svirka u festu, zna li se? Imas ih veceras u Siouxu. Neki fest demo bendova i onda u revijalnom dijelu full koncert Bjesova.