Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 205
  • Views 34.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SMF je kao i Ritam Nereda, kad je pao Sloba, i kad je došla priželjkivana demokratija, oba benda su tekstualno izgubila identitet, a i muzički su postali ništa više do nakaradno izdrndavanje.

• Gatti.Gatozza
    Gatti.Gatozza

Par snimaka od sinoć   Propade mi poso Ponašaj se lepo Daj pareMy link Cvikam žicu / Banda

• odlicni su! sviram cvikam zicu sa bendom

• 2 months later...
comment_1142861

Cudno ja sam mislio da je SMF = Slobodan Milosevic Faca, to mi je rekao jedan ortak, koliko je to tacno nemam pojma

Zeno! de nam je daljinac, pocece mi utakmica a ne mogu da ga nadjem!

Cek da vidim da ga mali nije uzeo pocupacu mu usi ako ga je negde zaturio.

Ijaoo! vidi ga. Proguto ga celog! Kako li je samo uspeo!?

NAJJACI SU!!!!!!

comment_1143996

Znaci vratili su se. I bolje im je. Ima li ko kontakt, vrijeme je da ponovo sviraju u BL. Kvltnu vikendicu na koju sam ih tad odveo vise nemam, ali bice vec nesto...

I da, SMF znaci Sick Mother Fuckers, bar tako Sale (pjevac) kaze.

• 4 months later...
comment_1217744

To su bre carevi neprevazidjeni! Ja nazalost imam samo "Lako cemo", ali se sa njim zaredom odusevljavam zadnjih 2-3 godine icon_smile.gif

Mali, da sjebemo ovaj zid na brzaka pa da skoknemo na 'ladno pivo! laugh.gif

Moze li neko da mi objasni sta tacno znaci S.m.f.?

Bananaman-e procitaj malo ranije postove, izneli su ljudi svoje teorije o imenu icon_smile.gif

• 1 month later...
comment_1247897

Nadjoh i ove. Sumpor! :mrgreen: Moze li neko da mi objasni sta tacno znaci S.m.f.? Cuo sam vise varijanri pa bih voleo znati koja je tacna. Inace zanimljiva im je muzika. Na Soulflaju su bas bili dobri!

Sick Motherfucker. Koliko se sećam iz jednog intervjua sa Francuzom iz 1998.godine, ne dugo po objavljivanju ''Lako Ćemo'' albuma.Mislim da ga je David Vartabedijan pitao šta znači skraćenica, pa je čovek odgovorio.

Iskreno, slušao sam ih ko klinac, ali mislim da nemaju šta novo da ponude...i Mićko je napustio Indexovce jer više nije bilo fore, isti slučaj je i smf-om, bolje da ne diraju lepu prošlost. Kad čujem ritam nereda danas...ono je tiha jeza... :no:

comment_1248141

Bananaman-e procitaj malo ranije postove, izneli su ljudi svoje teorije o imenu :)

Ne znam da li je neko pominjao ovu teoriju imena, ali davno sam cuo verziju 'speed metal forces'.

• 2 weeks later...
comment_1256739

aj koliko znam pesme su odavno gotove samo treba da ga izdaju...navodno i izdavaca su nasli i treba da izadje album do kraja godine... ne znam dal ce se to desiti...

e ljudi bio sam na njihovoj svirci u Krusevcu sad u subotu 16og... bilo je prokleto dobro....jedino sto sam posle morao da idem pesaka od Krusevca do Stalaca jer ne radi pruga...18 km, nije frka....ozvucenje je bilo malo sjebano, vokal se nije dobro raspoznavao, ali ionako je vecina znala pesme napamet...bas je trajala svirka, pravi koncert... nisam znao da nikad nisu svirali van Bga...

a sto se tice imena ja koliko znam SMF je Sick Mother Fakers, pa su drugi to preobratili u S M Fuckers...

comment_1256831

Onda, novi album se najavljuje vec godinama, a jos nista?! Ko je izdavac, gde ima da se nabavi?

Ima li neko drugi album (CD) da mi nareze (ima i spot ako se ne varam)?!

Nije to spot, nego neka kratka low-fi film zajebancija na temu pesme 'Majstori', gde se svaki clan benda pojavljuje kao razlicit majstor.

comment_1256847

Proslu subotu sam bio na SMF svirci u Krusevcu...znachi odavno nije bila onako dobra svirka u ovom gradu! Doslo je izmedju 150 i 200 ljudi, i atmosfera je bila stvarno extra..ja sam nazalost bio crknut od Vadera koji je bio vece pre+nespavanje, te sam koncert posmatrao stojeci pozadi..al ipak je bilo do jaja :da: