Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ahahah

i ja volim da povratim po forumu..

hahahha izem ti moje kucanje :)

:pivopije:

• Replies 2.6k
  • Views 170.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

Pre koji dan sam sanjao da se zvalavim za jednim zenskim clanom ovog foruma :)

Nije bilo lose :rockdevil:

ja sam sanjao kako keva cita postove na yumu i kaze da sisus ima los smisao za humor. :da::) :) :)

ja sam sanjao kako keva cita postove na yumu i kaze da sisus ima los smisao za humor. :da::) :) :)

ahahahahahahahah

Dobro je pa nije komentarisala profil. :)

nocas sam sanjao kao radim neke poslice za homera simpsona koji se ozenio sa joy iz my name is earl.Gazio sam neke ljude od papira kolima i tek kada bih ubrzao ne bi bilo krvi?

Nisam duze vreme sanjao pa je ovo verovatno bilo nadnoknadjivanje zaostalog,ko zna sta bi bilo da me nije boleo umnjak usred sna,mozda je i bolje tako :)

A Onaj Earlov brat je bio Barny jel da?

ne,samo se njih secam...i ove ljudi koje gazih su bili men in black za to znam da je iz one genijalne epizode dosijea x.Fascinantno je kako je um divna stvar a mi nemamo ni predstavu o njemu sta moze.

Sinoc sam sanjao kako me Adrian Smith vodi da vidim McBrainov rajd.

Vec sam rekao previse :)

Da, rekao si da je žensko, pomisliće ljudi svašta o tebi :)

Sanjah ja neke gluposti noćas, lepljive. Kao da je vazduh lepljiv i ja i šta god da pipnem.

Umor, valjda. A i zaspala sam u avionu, prvi put u životu, još uvek mi zuji u glavi :)

Sanjao sam sinoc da mi opada kosa. I to bas mnogo. I ja idem ulicom, i ubacujem tu opalu kosu u ranac da niko ne vidi...

Eto, jebes san...

• 2 weeks later...

sanjao sam kako smo pukli od cigana u polufinalu nlb lige kosem u poslednjoj sekundi. probudio sam se u znoju. :uhoh:

sanjao sam kako smo pukli od cigana u polufinalu nlb lige kosem u poslednjoj sekundi. probudio sam se u znoju. :uhoh:

Хаха, слично мом прошлогодишњем сну да је Јунајтед изгубио у реваншу од Барселоне. :mad:

sinoć sam sanjala nešto, al sad da me ubijete ne znam šta :)

što je čudan taj osećaj kao da te svrbi negde a ne znaš gde.

sinoć sam sanjala nešto, al sad da me ubijete ne znam šta :)

što je čudan taj osećaj kao da te svrbi negde a ne znaš gde.

meni se to redovno desava u zadnje vreme! evo, ne znam sta sam sanjala zadnih mesec dana, jedan jedini san! :uhoh: u stvari jednom sam sanjala decka, al to je standard... :wub:

a skoro sam i sanjala nekog onizeg cripi dedu koji samo stoji tu i bulji u mene onako psihopatski! :uhoh::icon_eek: i unosi mi se u facu pri tome... probudila sam se u 6h i nisam mogla vise da zaspm, nisam smela da zatvorim oci... :uhoh::)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.