Kumodraski Vo Posted June 6 Report post Posted June 6 Volim ovu pesmu od njih i album The Waiting Room mi je bio dobar, nikako da preslusam stare albume.. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Glan Posted June 6 Report post Posted June 6 Friday Night odlicna,poslusaj i njihove ranije albume, narocito album Curtains,taj album mi se mozda i najvise dojmio. Pjevanje Stuart A. Samplesa je posebno,dubok glas na ivici jecaja,sa dozom afektacije kojom izgovara gotovo svaku rijec, snazni poetski tekstovi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 6 Report post Posted June 6 Jeste ima bas specifican i efektan glas, ali moram da budem u raspolozenju da bih slusao.. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Glan Posted June 6 Report post Posted June 6 Haha,istina,ja sam ovih dana u nekom cudnom dusevnom melanholicnom raspolozenju stoga mi valjda pase Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 6 Report post Posted June 6 Drz se brate.. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Glan Posted June 6 Report post Posted June 6 Sto bi rekao jedan pjesnik a to vazi i u mom slucaju: tesko da mogu zamisliti ljepotu bez malo melanholije,ili jedan drugi cinik,bez melanholije slavuje bismo pekli na rostilju,tako i da potraje bice dobro, ali hvala ti svakako brate haha Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 7 Report post Posted June 7 Lep bend, elegantan, ali više su u nekom art rock maniru nego post rock, mada nebitne su te žanrovske odrednice. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 16 Report post Posted September 16 Ajd ovde da prijavim da je novi Slowdive baš lep, preporuka. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 17 Report post Posted September 17 I meni fin album.. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted October 24 Report post Posted October 24 Gledao sinoc First Came The Shadow u CK, odlicni su bili. Jedino mi je bas zasmetalo sto su u jednoj pesmi pokrali CoL. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted November 21 Report post Posted November 21 Novi Grails je prosečan, izgubio sam malo bend iz vida nakon Deep politics ali sam dao ovome šansu. Prva pesma je vrh, pa onda druga dosada ozbiljna i tako prva polovina albuma u principu više nego prelazna ocena ali onda pred kraj već sve krene pomalo da smara. Mislim da ovakva muzika bolje zvuči uživo i ok je recimo za vožnju. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts