April 14, 200619 yr comment_1098952 POTREBAN MI JE(NAM JE) BUBNJAR ZA PROGRESSIVE-HEAVY,POLU-AUTORSKI BEND. VRLO SMO OZBILJNI,I ZELIMO DA ULAZEMO U RECIMO CINELE,DUPLU BASS ITD. CLANOVI SU IZ PANCEVA I BG,TAKO DA BI PROBE BILE 50%-50% IMAMO SKOLOVANU PEVACHICU,DVE GITARE,I AKO SE ETO JAVI BUBNJAR KOJI JE ZAISTA ZAINTERESOVAN,POTRUDILI BI SE DA NADJEMO BASISTU I KLAVIJATURE,STO JE MNOGO MANJI PROBLEM. MOLIM VAS JAVITE SE(na private),TRAZIMO BUBNJARA OD PROSLOG LETA!!!
April 15, 200619 yr comment_1099305 THRASH METAL БЕНД ИЗ БЕОГРАДА (ПО УЗОРУ НА BAY AREA THRASH '80-ИХ) ТРАЖИ БУБЊАРА ЗА РАД НА АУТОРСКИМ СТВАРИМА. КОНТАКТ: 063-7537242 МАРКО
April 15, 200619 yr comment_1099421 heh, citajuci sve ovo stvarno dobijam zelju da odem do kineza i kupim klavijature da malo pripomognem Sto neces da uradis
April 15, 200619 yr comment_1099442 E uvek sam hteo ovaj smile da stavi i to trodupli nemoj da oftopicujes jel si nasao pevaca
April 15, 200619 yr comment_1099782 nemoj da oftopicujes jel si nasao pevaca Nisam cekam tvoj odgovor vec ....2 nedelje!!!Posaljimi poruku cim budes odlucio da li mozes ili ne mozes
April 16, 200619 yr comment_1100195 Bend "Ljute Papprichice" trazi funk/rock gitaristu...Svirao bi se repertoar RHCP, a akcenat bi bio na autorskim pesmama kojih ima vec izvestan broj kao i na izradi novih...Bend je ozbiljan i cesto se svira, tako da nam treba covek koji moze da se posveti radu i da je pre svega odgovoran i ozbiljan...Takodje trebaju neke numere da se snime i da se radi spot..Obaveze jedna proba nedeljno..Info o bendu mozete naci na www.ljute-papprichice.co.sr kontakt : mene na PP(privatna poruka) , ili na email : [email protected] Cujemo se ! Jel se ja tripujem ili vi nesto cesto menjate postavu?
April 16, 200619 yr comment_1100266 Grupa AllMySins trazi bubnjara za rad na novim autorskim pesmama. Svi zainteresovani neka se jave na pm.
April 16, 200619 yr comment_1100322 Jel se ja tripujem ili vi nesto cesto menjate postavu? Trazimo ozbiljne i prave ljude za to...
April 17, 200619 yr comment_1101659 Bend "Ljute Papprichice" trazi funk/rock gitaristu...Svirao bi se repertoar RHCP, a akcenat bi bio na autorskim pesmama kojih ima vec izvestan broj kao i na izradi novih...Bend je ozbiljan i cesto se svira, tako da nam treba covek koji moze da se posveti radu i da je pre svega odgovoran i ozbiljan...Takodje trebaju neke numere da se snime i da se radi spot..Obaveze jedna proba nedeljno..Info o bendu mozete naci na www.ljute-papprichice.co.sr kontakt : mene na PP(privatna poruka) , ili na email : [email protected] Cujemo se ! ajmo ljudi audicija krajem nedelje
April 17, 200619 yr comment_1101750 Trazimo ozbiljne i prave ljude za to... Da to je uvek najteze. E ja bi se prijavio da ne sviram vec u dva benda.
April 18, 200619 yr comment_1103469 Bend "Ljute Papprichice" trazi funk/rock gitaristu...Svirao bi se repertoar RHCP, a akcenat bi bio na autorskim pesmama kojih ima vec izvestan broj kao i na izradi novih...Bend je ozbiljan i cesto se svira, tako da nam treba covek koji moze da se posveti radu i da je pre svega odgovoran i ozbiljan...Takodje trebaju neke numere da se snime i da se radi spot..Obaveze jedna proba nedeljno..Info o bendu mozete naci na www.ljute-papprichice.co.sr kontakt : mene na PP(privatna poruka) , ili na email : [email protected] Cujemo se ! audicija u cetvrtak
April 18, 200619 yr comment_1103470 Hard & Heavy bend trazi kvalitetnog pevaca, starijeg od 18 godina. Svira se whitesnake, rainbow, scorpions, stryper, running wild... Ako je neko zainteresovan neka posalje pp.
April 19, 200619 yr comment_1103661 Potreban bubnjar sa jasnim osecajem za ritam i mogucnoscu koriscenja duple pedale (damn it zar to ne traze svi ). Autorske stvari i naravno obrade(evergrey, kamelot, star one, D&W, at vance, nightwish, pa onda bodomi, symphony x ,orkrist.. da sad ne nabrajam, spisak nit je konacan, nit je nepromenljiv). Dve gitare, dva vokala, bas klavijature i ti. Odma' pocinjemo s probama u studiju...(Beograd) Sto se autorskih stvari tice, mislim da ako ovaj projekat krene ima velike sanse za uspeh(ne mislim finansijski , nego vise kvalitativni ), Koncept albuma je uradjen, vecina tekstova i pola muzike Kontakt: [email protected] i 063/8739948 Ljudi javite se
April 20, 200619 yr comment_1104523 Potrebni gitarista, basista, bubnjar i vokal za bend koji ce svirati dobru muziku. Za promenu.
April 20, 200619 yr comment_1104621 Potrebni gitarista, basista, bubnjar i vokal za bend koji ce svirati dobru muziku. Za promenu.
April 20, 200619 yr comment_1105103 Potrebni gitarista, basista, bubnjar i vokal za bend koji ce svirati dobru muziku. Za promenu. a sta si ti...menadzer?
April 22, 200619 yr comment_1106767 Dvojica muzicara iz 45. bloka bi uzeli shegrta, da ne kazem apprentice-a preko leta, da im kuva kafu i ide po pivo, a za uzvrat bi mu dozvolili da stalno bleji okolo, ucili bi ga da svira gitaru i/ili bas, takodje bi bio upucen u osnove muzicke teorije, i prisustvovao bi procesima pravljenja i snimanja pesama, ucio bi produkciju i snimanje preko kompa, a ukljuceni su i besplatni odlasci u studio na probe.
April 22, 200619 yr comment_1107009 Dvojica muzicara iz 45. bloka bi uzeli shegrta, da ne kazem apprentice-a preko leta, da im kuva kafu i ide po pivo, a za uzvrat bi mu dozvolili da stalno bleji okolo, ucili bi ga da svira gitaru i/ili bas, takodje bi bio upucen u osnove muzicke teorije, i prisustvovao bi procesima pravljenja i snimanja pesama, ucio bi produkciju i snimanje preko kompa, a ukljuceni su i besplatni odlasci u studio na probe.