Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_794272

Trazi se vokal koji je zainteresovan da peva u Rage Against The Machine - Audioslave tribute bandu. Ako je moguce sa malo iskustva, ako ne, NECE SE BACI mhihi.gif

Ozbiljno, ako ima zainteresovanih neka salju mail na [email protected] ili [email protected] ili neka zove na 064/29-46-403 *BOBA

• Replies 3.8k
  • Views 523.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trazim izuzetno talentovanog i povodljivog bubnjara koji ce svirati sve sto(i kako) mu se kaze...

• Dvojica brace, usviranih ozbiljnih gitarista, sa nizom muz.skolom, sa 7 god iskustva elektr.gitare, sa opremom, ljubitelji ibaneza, koji i pevaju, soliraju i sva ta razna sranja, TRAZE(...il zele da b

• Guest soundsandscenes
    Guest soundsandscenes

Tražimo pevača!HITNO! Vostok bend       Potreban nam je pevač koji će zameniti Pavla Petrovića (Batlera iz Reality Show-a "Parovi") za potrebe sviranja po clubovima.   Bend je prilično uigran

comment_798409
Novosadskom metal bendu Orbiter potreban ozbiljan, disciplinovan i nacitan bubnjar (dupla pedala obavezna) i zenski vokal (ne operski !!!) nego potpuno prirodan, tipa Sinergy. Radimo autorske stvari.

tel: 063/7128202 mail: [email protected] Budimir

064/1888435 [email protected] Robi

Ja bih rado bila taj zenski vokal ali ste u Novome Sadu... a to nije BG... I jes da imam operski glas ali pevam i obicno.... icon_da.gif Ma nacicete vi vec neshto... icon_mrgreen.gif

comment_805995

Progressive/power metal bendu iz Beograda ACID RAIN potrebni gitarista i klavijaturista.Imamo 4 autorske pesme (u pripremi je album).Sviraju se i obrade slicne orijentacije.

Potrebni ozbilnji i odgovorni muzicari 19-25 godina(naravno,obazezno je veoma dobro vladanje svojim instrumentom) .

Zinteresovani javite se na pp.

comment_807211

Sviram gitaru i ako nekom treba gitarista moze se cujemo na [email protected]

p.s. moze sve osim previse lakog i previse teskog..

pa tako...

p.s. samo da je melodicno, ubija me drndanje...

comment_809711

Progressive/power metal bendu iz Beograda ACID RAIN potrebni gitarista i klavijaturista.Imamo 4 autorske pesme  (u pripremi je album).

Album,Žarko? Opet neko Samizdat Home Productions Studio Records izdanje?

Edited by sharkey

• 2 weeks later...
comment_823602

Nocas mi je pala suluda ideja. "J Tull cover band" znam da je grad preplavljen cover bandovima ali ovo bi bilo bas suludo. Ako ima neko ko bi ucestvovao u ovom poduhvatu neka se javi na pp!!!!E, i bez smaranja dodjem na probu ne dodjem na probu, imam ispit,imam domaci....Ja radim i nemam bas puno vremena za cimanje.Znaci samo ljudi koji su ozbiljni muzicari i poznaju Jethro Tull.

Pozdrav!!! pivopije.gifpivopije.gif

comment_825519
MLADI GITARISTA IZ BELOG GRADA TRAZI ISTU TAKVU MUZICAR(KU) RADI BRAKA! DAKLE, INSTRUMENT NEIJE BITAN, SAMO GODINE STAZA SA ISTIM!

HAHAHAHAHAHAA

AKO NEKO OVO OBRISE CELAVA MU KEVA!!! biggrin.gifbiggrin.gificon_smile.gificon_smile.gif

laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

strasno....

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

comment_825920

orangelistening.gifmusik20.giforangelistening.gif

Bendu iz Beograda potrebna GITARISTKINJA radi duze saradnje, za snimanje albuma i svirke. Muzika koju sviramo je mesavina raznih pravaca: rock, electro, drum'n'bass, funk, punk, reggae, dub, trip hop, industrial, metal... Jako smo otvoreni po, pitanju pravaca.

[email protected]

comment_828017
Muzika koju sviramo je mesavina raznih pravaca: rock, electro, drum'n'bass, funk, punk, reggae, dub, trip hop, industrial, metal... Jako smo otvoreni po, pitanju pravaca.

znaci tribute to Shako Polumenta fazon icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gifpivopije.gif