Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1137204

Evo da ja okacim ovo moje sranje...dok sam se setio kako da snimim vec sam se bio smorio i poceli su da me bole prsti (11-ice, E stim icon_smile.gif ) tako da sam bio prinudjen da okacim najgori "take"  icon_smile.gif ...snimao sam foto aparatom i nisam uspeo da izbacim sliku i ostavim samo zvuk jer me je mrzelo da trazim program za to icon_smile.gif ...jebiga...bilo kako bilo njesra je, ali je dojaja! icon_smile.gif

http://rapidshare.de/files/21137970/Retardswitch.wmv.html

jebem ti mikrofon iz fotoaparata... no.gif

jel ti sad jasno zasto moras da kupis shure-ku...???

zvuk je wenzek stil... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by darijus

• Replies 2.4k
  • Views 230.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_1137513

Evo da ja okacim ovo moje sranje...dok sam se setio kako da snimim vec sam se bio smorio i poceli su da me bole prsti (11-ice, E stim icon_smile.gif ) tako da sam bio prinudjen da okacim najgori "take"  icon_smile.gif ...snimao sam foto aparatom i nisam uspeo da izbacim sliku i ostavim samo zvuk jer me je mrzelo da trazim program za to icon_smile.gif ...jebiga...bilo kako bilo njesra je, ali je dojaja! icon_smile.gif

http://rapidshare.de/files/21137970/Retardswitch.wmv.html

dobro je sve, samo mi ja ne vidim sliku/klip? wallbash.gifwallbash.gif

(iz gornje poruke sam skontao da fajl sadrzi sliku i zvuk)

comment_1138797
Možda ima i neki manji ili jednostavniji program koji je all in one. Ovako mora da se snimi u Camtasia-i, pa onda je fajl povelik jer nije velika kompresija, pa ga tek onda kompresujem u AVI ili WMV, što na slabijem kompjuteru ume da uzme vremena. Ako neko zna neki jednostavniji i efikasniji program sa kojim može da se snimi nešto sa ekrana kao video nek se prijavi.

Resenje za snimanje video-a sa youtube, google i ostalih mesta gde je to malo zeznuto imate na ovom siteu automatizovano :

http://keepvid.com/

Takodje imate i uputstvo kako se koristi , lako je , ukratko skinete taj video file preko ovog sitea i snimite ga na komp, skinete program FLV player i pustite ga..

Uzivajte.. icon_rockdevil.gifpivopije.gif

comment_1139875
shure-ku koja se zove jsx cabinet... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ima zivi izlaz za snimanje... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

ahahahhaha, zmaci ja josh u prvom trenutku, pomislih koji je to majk... lol

pa uzmi ga.. mada kontam da bi ti bolji zvuk bio da josh pazarish neki majk opak! icon_smile.gif neku shurku tipa sm57... icon_da.gif

• 3 weeks later...
comment_1164723

Gitara je mozda kich po necijem ukusu, ali je zato pojacalo verovatno najlepse dizajnirano. Trip je kad se upali testira softver jedno 2s, a za to vreme se pale diode s'leva na desno prvo zelene, zatim crvene (ispadne neka narandzasta boja posto ne gasi zelene) a ima oko 30 dioda. al jebes ga nisam ga zbog toga kupio nego sto stvarno zvuci i ne zahteva dodatne pedale ili procesor ( a ima i stimer icon_mrgreen.gif , a i noise gate i distorsion boost funkciju icon_da.gif i svasta jos da ne nabrajam) Slip Knot koriste ovakvo pojacalo (samo verziju od 75w, moje je 150 jer je stereo), naravno suvo jedino sto oni imaju futsvic od od 200& a ja onaj sto dobih uz njega, pa mogu samo 4 preseta da prebacujem.

Edited by blackbite