Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 828
  • Views 85.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Vratih se i ja iz Pešte, obavio svoju građansku dužnost i video trenutno najbolji bend na svetu. Koncert uspeo da nadjebe i onaj prošlogodišnji iz Kluba 202. Možda mi je falila još koja pesma sa Break

• Vule iz Kule
    Vule iz Kule

Pogledam samo ovaj delić adrese linka: "...i-accept-u-julu" i ponadam se da piše da Accept dolazi u julu... OK, naravno da mi je drago zbog albuma, verujem da će biti na nivou, ali... OĆU BRE ACCEPT U

• Sta vise, odlicna   Overio dakle i ja legende pre dve noci u 'Pesti, pa da ostavim koju o dogadjaju.   Pre svega, kod nas mozda nema ljudi na koncertima kao kod njih, niti koncerata kada smo kod

• 1 month later...
comment_970831

Ja bih odma' pristao da radim tribute bilo kom legendarnom heavy metal bendu, znači i Accept-u, samo kada bih imao pojma da sviram bilo šta! wallbash.gificon_smile.gif

Nego evo vam predlog za ime benda (ako bend bude u BGu):

Belgrade LeatherBoys

biggrin.gif

Edited by crusader84

comment_974939

Accept jebe kevu...blago receno...skoro sam nabavio onaj dokumentarac...ono Live in Japan + neke zajebancije iz bavcstagea + spotovi...razbija..

Mrzi me da nabrajam omiljene pesme ima ih...ehehehe...

Sto se tice Tribute benda tesko mogu da pomognem...ali zelim vam svu srecu...

Sto se tice...Invictus kazes isao si na cert u Metal Hammeru...kakvi su pod starim danima???

• Author
comment_975627
Setam ja Loznicom,gradom u kom je pojam naci CD Metallice i naletim na Breaker original za 350 dindzi!Najlepsa su neocekivana iznenadjenja.

А знаш како је лепо кад претураш по гомили безвезних плоча и нађеш Atrophy, Nocturnus, Tyrant и Death Angel? Стварно, нема лепшег осећаја!

comment_978239

Takodje...nekako mi je...kako da kazem...ima pesama poput I'm a Rebbel a ima i Fast as...za sutiranje do besvesti...kvalitetni su muzicari pre svega...

Nego jel video neko Wolfovu galeriju slika...on je fotograf znate..nasao sam na njegovom sajtu kada sam trazio bio...na sajtu pise : Wolf's Photo gallery....tako nekako...a pored toga Accept info Can be found here...:)Sumnjam iskreno da iko dolazi...mada su fotosi fenomenalni...

• 2 weeks later...
comment_986461

eto i mene posle 100 godina na sajtu SA JEBENOM TASTAUROM KOJOJ MORAM DA ZAKIVAM SLOVA DA BI SE UKUCALA

Jos nenadjoh bend a vec imam 3 Die hard fana.

Hvala vam puno, ovo radim zbog vas, vi ste meni vazni ne lova:rockdevil:

Nego jos se niko ne javi al nema veza ja i dalje vezbam i skidam polako pesmice pa ce se vec nako zajeb... mislim prijaviti biggrin.gif

INACE ACCEPT TEMA MORA DA BUDE VAZNA

pivopije.gif