Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 158.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ajde ne seri

• Jeste da je vec duze vreme bio ozbiljno bolestan i po nastupima se moglo zakljuciti da mu nece biti bolje i da je samo pitanje vremena, ali svejedno je sok. Jebiga, bio mi je apsolutni heroj u ranoj m

• Meni si poznat samo pod nazivom kurac na biciklu,i govoris gluposti.   I ja nisam metalac,najvise volim Draganu Mirkovic,zato sto je boginja.   Pozdravi svog fan klub kuma Alana Forda.I reci mu da

comment_2315636

Odgledah film pre neki dan, totalan hit, suze su maltene tekle od odusevljenja na momente, ne znam stvarno sta da istaknem kao najjaci momenat, mozda ono kada ga pita sta je najvrednije u njegovom stan, a on kaze "Pa, moj sin!", kakav car.. Kada tog coveka ne bude vise bilo, ovaj svet ce jednom za svagda otici u nepovratan kurac...

Edited by Jabba the Hutt

comment_2321665

Bilo je al nije na odmet. Inace ova dvojica, Mikkey i Phil popizdeli sto se tako malo pojavljuju u filmu. Mozda su trebali vise, ja bi voleo ali film je o Lemmy-u a ne o Motorheadu kao sto im je on to i objasnio. Vredi gledati, ja ga gledao vec bar 5 puta

• 4 weeks later...
  • Author
comment_2334814

Ne ostavih komentar o filmu do sada...odlican je.Pokrivena je cela karijera,dotaknuti najbitniji zivotni detalji...mislim,nista sto do sada nismo znali,ali lepo je sve to imati na jednom mestu.Zamerke preterane nemam,sem sto se uopste ne pojavljuje Philty Animal Taylor,nije mi jasno jebeno zbog cega.A i kao sto neko rece,vise pricaju ovi sabani iz Hawkind nego Fast Eddie.Eto,to bi bile neke zamerke jedine.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...