bloodchild Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Jos jedna nezvanizna informacija koju sam dobio jeste da ce Megadeth biti predgrupa na beogradskom koncertu GNR-a u Beogradu !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Source or it didn't happen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 ja sam chuo da ce i jedni i drugi biti predgrupe panteri u bg-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 To ne bih volio da vidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 vrlo moguce da je to istina sto je bloodchild rekao/rekla , jer mi to sad 100% ima smisla... tj. uklapa mi se prica skroz sad. videcemo. posto u to vreme gnr treba da svira u beogradu , to nas je najvise plasilo da nam se ne poklope koncerti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 ja sam chuo da ce i jedni i drugi biti predgrupe panteri u bg-u. rece mi ortak malopre da ce i death svirati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Jel to sa gansima potvrdjeno ili necija masta opet divlja? posto ne vidim nigde nikakav trac a kamoli potvrdu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Ja sam to cuo od Jadranke Jankovic.....valjda je upucena..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Koliko bi onda svirali? 30 min, 45 min, 1h ili vise? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Pavao je rekao jos pre mesec, dva, tri (tako nesto ) to za Ganse u Bg-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Ako bi Megadeth bili predgrupa, imao bih razlog da odem Gansima na koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Zaista mi je teskoda poverujem u tu kombinaciju Gansi i Megadeth i to u Bg-u... Ne bih to propustio ne za zivu glavu... Samo ne znam koliko je to realno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 pa realno je toliko da su gunsi u junu najavljeni, a megadeth je tada tu oko nas , tako da eto ... mislim da im je cak i isti management. sad cu pogledam. edit: jeste isti im management. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Cekaj, znaci Gansi su sigurica? Pa ja trazio na netu, ali nisam uspeo da nadjem nigde nista o tom eventualnom koncertu... Steta bi bila da ne dodju ovde nikako, mada bih vise voleo da ih slusam u SKC-u... Ne znam zasto, ali mi je SKC nekako prirastao srcu... Verovatno jer sam toliko omiljenih bendova sam u njemu gledao, da je prosto ne moguce ne zavoleti ga posle toliko lepih trenutaka u njemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 pa ne mozes naci tu informaciju na netu . ne znam dal ce biti koncerta , znam da su bili pregovori i tako to... videcemo. moze se desi da budem, a mozda i ne , ja to vec ne znam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 OK, hvala ti... U svakom slucaju bila bi to simpaticna kombinacija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Bila bi to užasna kombinacija. Moraćemo da pucamo oko 1500 din više da bi gledali propalog Eksla kako krešti misleći da je još uvek neko mudo 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Axl ce uvek biti neko mudo, jer je pevao u jednom od najvecih rok bendova na svetu ikada, kao sto ce to biti i Slash iz istih razloga, ma sta da snima u ostatku zivota... To je kao da si rekao da Mustain nije vise neko mudo jer je End Game sranje (mada ne mislim da je sranje, ali primera radi... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Bila bi to užasna kombinacija. Moraćemo da pucamo oko 1500 din više da bi gledali propalog Eksla kako krešti misleći da je još uvek neko mudo Realno. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madness Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Meni je bitno samo da dodju obe grupe, a kad, gde i sa kim mi nije nimalo bitno. Axl je definitivno legenda svetske muzike, ali je definitivno prso. Novi album je bzv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 (edited) Hahahaha,pa tu ce krv da padne....kako dva najveca egoisticna alfa muzjaka u svetu nuzike,da budu jedan drugome predgrupa?Ne ide(ovo samo zamisljam da se opet neko ne utripuje da ce se stvarno desiti ) Bilo bi super da dodju al vise bih voleo u nekom vecem razmaku,jbt treba cunak ispod plavog mosta da dam(ako odustanem od prodaje bubrega,roznjace i pola jetre),trebace mi 600 jevreja do jula najmanje da bi video sve koji me zanimaju(bez Karleusinog "spektakla" u Vip lozi ) Edited February 6, 2010 by sale 83 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 O kojim Gansima mi govorimo? O onima koji su harali početkom 90-ih, zasluženo, jer imali su vrhunske srceparajuće balade, solidne hard rok rokačine, ili ovima danas? Ovi danas i ne mogu biti Guns N' Roses, radi se o jednom sasvim drugom bendu, ostalo je samo ime/brend starih mačo velikana. Pa, gospodina Rouza su svi napustili i napravili sasvim novi bend. Realno, kada bi Dejv prihvatio da bude Axl-ova predgrupa, totalno bi me razočarao...odnosno, daleko draži bi mi bio da, hipotetički, Megadeth svira čak i kao predgrupa jednoj Metallici u Beogradu. Znam znam, na Sonisphere-u svi će imati ravnopravan status (valjda). Vilijam Brus Rouz, mislim, ej! To je, bre, dokazano najveći drkadžija u svetu rokenrola. Psihopata, egomanijak, narcis neviđenih razmera, nadrogirana budaletina. Ukratko - sve najgore u jednom čoveku. Ha, '''Кineska demokratija'', još 2001. sam prvi put čuo za to pod autentičnim nazivom, a njemu čitavih sedam godina trebalo da sastavi taj pišljivi album. Lova vrti gde burgija neće, to je posredi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Znam znam, na Sonisphere-u svi će imati ravnopravan status (valjda). Bilo je price o tome po Blabber-u. Metallica nastupa zadnja,sto je i normalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Mislim na praksu, a to je sasvim logično. Kakvi crni Gansi, valjda kontate suštinu... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Ja Ganse ne volim (dobro, balade i paradajz siti), a ovaj novi cirkus poludelog Axla tek ne mogu da svarim... Megadeth, s druge strane, obožavam i pošto ih još uvek nisam gledao uživo, išao bih na koncert sve da su i predgrupa 50 Centu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts