Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2118142

Pozdrav Klandžije!

Evo nekih datuma, pa ko voli...

- 25.12.2009, klub "ROUTE 66" (Novi Sad)

- 01.01.2010, klub "Livingroom SKC" (Beograd)

- 02.01.2010, klub "Bug" (Niš)

- 15.01.2010, klub "Terrarossa" (Kikinda)

- 30.01.2010, klub "Željezničar" (Zagreb)

Radimo na pronalaženju rešenja za svirke u BiH, Sloveniji... i svim ostalim gradovima i državama iz okoline!

Molimo Vas da imate razumevanja ako se ponekad nešto otegne... jbg. :-)

Došlo je do zabune, u pitanju je klub "Bug" (Niš)! Hvala na ispravci!

• Replies 2.8k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

comment_2119559

Za one koji nisu bili sinoć u Route 66:

vrhunac večeri je bio kada su premijerno odsvirali jednu novu pesmu. Moram priznati da tekst skoro uopšte nisam razumeo, osim drugog stiha refrena: Ti si moja sedmica na lot(o)u! :pivopije:

comment_2119564

Za one koji nisu bili sinoć u Route 66:

vrhunac večeri je bio kada su premijerno odsvirali jednu novu pesmu. Moram priznati da tekst skoro uopšte nisam razumeo, osim drugog stiha refrena: Ti si moja sedmica na lot(o)u!  :pivopije:

Opa! Za svaku pohvalu! Daj neko ko je bio prisebniji :mrgreen: da nam malo opiše tu novu  pesmu - kakva je rifologija, textovi, itd.  :rockdevil:

comment_2119591

Evo me :haha:

Sinoć standardno dobro, sve do momenta kad su odsvirali novu pesmu. Odlična je stvar, kako lirički, tako muzički i aranžmanski, prava Pero Defformero pesma. Ja nisam isto skapirao tekst skroz, osim refrena koji ide ovako nekako otprilike:

"Sa tobom ću doživeti stotu,

Ti si moja sedmica na lotu."

Prava svadbarska pesma, pogotovo sa onim jebačkim outro-m :rockdevil: .

Aranžmanski, (rifforoliki :haha: ) je brutalna i obradovao sam se kad sam čuo da će tako zvučati novi album. Nadam se da ga nećemo dugo čekati i da će DVD izaći uskoro.

comment_2119658

Evo me  :haha:

Sinoć standardno dobro, sve do momenta kad su odsvirali novu pesmu. Odlična je stvar, kako lirički, tako muzički i aranžmanski, prava Pero Defformero pesma. Ja nisam isto skapirao tekst skroz, osim refrena koji ide ovako nekako otprilike:

"Sa tobom ću doživeti stotu,

Ti si moja sedmica na lotu."

Prava svadbarska pesma, pogotovo sa onim jebačkim outro-m  :rockdevil: .

Aranžmanski, (rifforoliki  :haha: ) je brutalna i obradovao sam se kad sam čuo da će tako zvučati novi album. Nadam se da ga nećemo dugo čekati i da će DVD izaći uskoro.

Milo mi je ako to zvuči kako si opisao. Mada, sumnjam da će "nov materijal" da se pojavi pre 2011....

comment_2121165

Milo mi je ako to zvuči kako si opisao. Mada, sumnjam da će "nov materijal" da se pojavi pre 2011....

Pozdrav svima!

Drago mi je da ste zapazili novu stvar ("Sedmica"), a extra mi je bilo mega da vidim ljude kako "kljucaju" u ritmu iste! :rockdevil:

Jovan je, kao i obično, sumnjičav... :pivopije: Nove pesme će biti snimljene tokom sledeće godine ali sam Bog zna kada i za koga će biti objavljene. To, na žalost, nije do nas.

Znam da ćemo prvo (kao i pre izlaska "Undergrand"-a) okačiti na MySpace neki demo sa 4-5 novih pesama a par meseci kasnije, valjda i New CD! :muzicar:

A da, zamalo da zaboravim... Ekipa u BG-u i Nišu takođe će premijerno moći da čuje gore spomenuti pesmičak!

Edited by Pero Defformero