Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 196
  • Views 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1776455
Vidim, već si počeo sa pripremama. :da:

Ako, ako... trebaće ti. :P

Mora da ukrstimo koplja, pa ces videti...sve je to deo taktike :lol:

Sve neki opasni igraci. Ali, ja hocu samo da se igram. :)

comment_1777788

Snimio sam sebe kako igram malo Mortal Kombat, pa sam okačio da vidite.

Hoću da se malo hvalim, a i da uplašim black donkey-a za postojeći turnir. :)

Inače, kao što ćete videti, igrao sam na ultimate težini, i stigao do Goroa sa jednim kreditom, pa sam izgubio.

Inače sam uspevao da obrnem igru na najvećoj lestvici na ultimate, sa jednim kreditom.

Dakle, počeo sam da vežbam. :)

comment_1777883

Brzina. :da: Lepa igra, skroz.

Ali, recicu ti jednu stvar: Ponavljas se. Trcanje, masinica, opet, opet, kugla unazad, led napred, trcanje.

Ja nisam kompjuter, sa mnom neces moci tako da se igras. :)

Edited by black donkey

comment_1778706
Ali, recicu ti jednu stvar: Ponavljas se. Trcanje, masinica, opet, opet, kugla unazad, led napred, trcanje.

Ja nisam kompjuter, sa mnom neces moci tako da se igras. :)

To oko ponavljanja svi kažu dok ne sednem i polomim ih u partiji, uprkos tolikoj mojoj predvidivosti. :P

Btw. Kabal ne postoji u četvorci. :P

comment_1778854

jedna od najboljih ako ne i najbolja igrica ikada..igrao sam na svim konzolama na playstationu kecu i dvojci, nintendu 64, svim game boyevima :) ali verzija za segu megu drive 2 je neprevazidjena..jao kad se setim trilogy-aa.

MK cvlt :rockdevil:

comment_1778946
Jel iko igrao MK:Special Forces bre? Bez hotlinkovanja, interesuju me utisci (znam sve o njoj sa review-a, screensa i sl. tako da to otpada ba)! :ph34r:

Јел то једна релативно старија игрица и из неке врсте птичије перспективе? Ако је то ''то'' играо сам, колико се сећам, на сонију или дримкасту...након десетак секунди играша сам угасио конзолу :violent::violent::violent::violent::violent: то није МК, већ глупост типа Ја сам Јекс и идем унаоколо...игрица је фазон синглплејера, а сад које су све повољност и томе слично - не знам. Надам се да причамо о истој игрици обзиром да ми никакав други Мк не пада на памет (а играо сам их готово све, осим последњег нешто типа Супермен и нека гованца томе слично).

comment_1782397

Хаха, па...јбга. Постоји Мортал КОмбат, а постоји и електрична нутрација за дебилне Амере који сматрају како је комбиновање заправо добра ствар. Зајебали су се. Комбиновање је одлично само ако је у питању Gogeta, и то SSJ4.

• 1 month later...
comment_1825307

Mileena, Mileena! x)) Jedno vreme smo brat i ja praktikovali da kad god se nadrkamo jedno na drugo, igramo mortal combat na sony-u :) Medjutim, on uvek pobedjuje. -.- Zato ja volim da igram sama... :D A nesto volim zenske likove. :mrgreen: od muskih sub-zero ftw!

comment_1825570

Играо сам ''нови'' Мортал Комбат за Xbox 360 (MK VS DC) и могу рећи да није онолико лош колико сам очекивао...НАПРОТИВ! Сисе су одрађене одлично!

Ех, а сада када је то напоменуто, у Супермена и Рејдена су ушле ''неке натприродне силе'' и сви се лемају к'о луди. Наравно, изузмимо чињеницу да Liu Kang глуми моћне ренџере имајући неки комуникатор који се и не види на руци.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.