Jump to content

> Mortal Kombat <


Ivan_Creed

Recommended Posts

  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hahaha....ma,jebeš taj krš od filma. Jedno od žešćih sranja. Ako gledamo po priči u igri (igrama) Sub-zero je ubio ratnika koji je tek posle postao Scorpion. Scorpion se osvetio odnosno ubio ORIGINALNOG Sub-zero-a (placeni ubica Lin Qei klana) na prvom turniru. (mk1) Sub-zero u mk2 nije isti lik već njegov mlađi brat. (koji je napustio klan i zbog toga ga kasnije Cyrax i Sektor traže) Scorpion se istripovao,napao i mlađeg ali kada je skontao situaciju, obećao je malom da će mu biti guardian radi iskupljenja zbog frke sa bratom ili tako nešto. To je,bar po onome što ja znam,originalna priča. Bar tog dela.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uh....strashan serijal...

Sa nostalgijom se secam davnih vremena kada sam gotovo sve fatality udarce znao napamet, kao i legendarnih i nevidjenih zavrshica iz prvog dela - vadljenja srca (Kano), kichme (Sub Zero), i raspor sheshriom u drugom delu(Kung Lao). Mnogo dobra igrica.... prva tri dela fenomenalna, cetvorka dosta slaba, a peticu nisam video. Jel izaslo to za PC i ako jeste - kada?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preporučujem verzije za automate, pošto su one "najautentičnije" (to jest one su prve napravljene i izgledaju "in all of them glory", a delovi za sve ostale sisteme su pravljeni kao kopije arcade verzija, sa manjim ili većim downgradeom grafike i zvuka kako bi se prilagodili tehnički slabijim konzolama)...

 

Znači MAME32 i romovi odavde: http://www.romnation.net/

Skidajte samo najveće, to su full verzije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene je treći deo smorio izvedbom. Run i kombo sistem je po meni glupost. Igra nema feeling kao prva dva dela. I drugi deo me je u početku malo iznenadio promenom korena izgleda i sistema. Smatrao sam da bi trebalo samo doraditi prvi deo jer mi se svidela grafika. Išlo se više na original look a posle se prešlo na cartoon look. Ipak,drugi deo je odličan takođe.

 

Hej,super što si naveo da je najbolje uzeti MAME verziju. icon_biggrin.gif Upravo je skidam ali sporo ide....sajt je strava (nostagija....uhh....) ali mi je smor što mi ne da da koristim download accelerator ili tako nešto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Johny Cage je neprevazidjen sa njegovim muda-punchom!

 

a jax je isto bio konza! Ja sam sa njima dvojicom kidao u MK2 na nintendu sve moje nalozene ortake koji su uzimali scorpiona, sub-zero-a ili reptile-a!!

 

samo je trebalo izvaliti dobre shtoseve i brooka!!

 

Najjachi fatality je u trecem delu kad neki od robota napuni bombama protivnika i ode i zapuhi ushi dok traje explozija biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja mislim da moraš uključiti deep switcheve (to je ekvivalentno prekidačima unutar automata), kojima se sve namešta - tu se mogu isključiti i žetoni.

Znači, pokreneš ROM, udariš tab, uključiš deep switcheve pa resetuješ mašinu (ne tako što izađeš iz igre nego iz onog menija na tab).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imam je icon_biggrin.gif

Mada ništa specijalno, oni pajseri iz Sveta Kompjutera skupili podatke iz svih tekstualnih fajlova koje su mogli da nađu; a uz sve piratske varijante za PC je dolazilo nekoliko guidova sa svim i svačim... mada šta smo tada znali icon_smile.gif ja sam recimo znao samo da upalim norton commandera i nadjem MK2.EXE; kakvi crni guidovi i tekstualni fajlovi icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by Voodoo_NBGD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je l' zna neko gde ima da se nabavi MK:DA? I da li je istina da u dvojci Cage može da otkine 3 glave kao fatality? Znam, kad smo bili klinci, drugi su pričali o tome, kasnije sam našao i na net-u da može, ali nigde ne radi, ni na jednom emulatoru, a sega mi je, nažalost, umrla pa ne mogu da isprobam, a baš me zanima. Inače, meni pod XP-om najbolje radi emulator za Genesis, dok M.A.M.E. i Snes i ostali jebu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Tebi onda nesto ne valja Windows, posto kod mene na WinXP+SP2 svi shljakaju kako treba...

Inace, od sega emulatora preporucujem Kega Fusion...

Nije da mi ne radi đvinjdovs nego mi je čitav računar o'šo po kurcu. Pazi, pod XP mi ne radi CD-cigan već samo pržač, pod 98 radi sve ali tako usporeno da ne možeš u isto vreme na net i da slušaš muziku. Što je najveća fora, nema konflikata u računaru, nema virusa, nema nekih nepredviđenih pizdarija, software normalno radi na drugim računarima. Jedino linux nisam uspeo da instaliram jer kaže da mi je umro hard, dok đvinjdovsi kažu da on lepo radi. Sad, šta li je, jebem li ga! A mrzi me da mu radim generalku. Od emulatora za Genesis je najbolji Gens emulator. Je l' zna neko gde može da se nabavi Crash Team Racing za Sony PS, pirat naravno? Može i rom ili image file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video sam nešto malo od novog nastavka i deluje više nego obećavajuće. Čak i šah možeš da igraš. biggrin.gif

 

e,da...što se Cage-ovog fatality-a tiče....ma,evo ti svi potezi;

 

------ JOHNNY CAGE ------------------------------------------------------------

-

Stomach Jab Y

Axe-Kick LK or HK

Low Bolt HF-LP

High Bolt HB-HP

Shadow Up Cut B-D-B-HP

Shadow Kick B-F-LK

Ball Breaker BL(LP)

 

PIT/SPIKES 3D-HK

Babality 3B-HK

Frienship 4D-HK

F: TORSO [C] 2D-2F-LP Rips torso off

F: HEAD [C] 2F-D-U Knocks head(s) off w/ uppercut

*** 3 HEADS: D(HP+LP+LK) after music starts until 1st head is knocked off

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Od emulatora za Genesis je najbolji Gens emulator.

Bio nekad. Sada je Kega Fusion najbolji, jer pravilno emulira 99.9% igara a ima i opciju "TV Mode", koja predstavlja nagruvani blur tako da slika izgleda ko na televizorima po Sega klubovima...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...