March 3, 20241 yr comment_3095778 Novi video Rhapsody Of Fire kao najava za novi album koji izlazi u maju.
May 3, 20241 yr comment_3097691 Sve ove nove pesme baš zvuče kao da ih je AI Rhapsody generator radio. Što ću ja svakako progutati ali jebem mu mater.
July 7Jul 7 comment_3115209 Pola stvari u subotu nisam prepoznao jer mi se malo šta sa posljednja 3 albuma urezalo u memoriju, iako bih svakom albumu posvetio pažnju kako je koji bio objavljen, a na drugoj polovini sam se bukvalno kidao i drao iz sveg glasa uz kultove kao što su "Unholy Warcry", "March of the Swordmaster", "On the Way to Ainor", "Land of Immortals", "Dawn of Victory" i "Emerald Sword" i bio na ivici da pustim suzu zbog nostalgije za starim vremenima koja me spucala. Legendaran bend!
July 8Jul 8 comment_3115227 nebitan tribute bend, gledali ja i Sloba poslenju pravu Rhapsody turneju 2017. RIP
July 8Jul 8 comment_3115241 14 hours ago, Kumodraski Vo said: "Dawn of Victory" i "Emerald Sword" hitovi, ovo ostalo nebitno realno.. I Wisdom of the Kings