Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

39 members have voted

1. 1. Zetro ili Dukes?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• 2 months later...
  • Replies 1.8k
  • Views 157.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1855235

Cuj, Djuks je verovatno tehnicki najbolji pevac Exodus-a, ikada. Ali meni licno je najbolji Baloff. Dok mi je najbolji album sa Zetrom ( Tempo ). Ali sve jedno dobar je Dukes, nisu im nove pesme nesto posebno. Pogotovo kada iza novih albuma stoje velicine kao sto je Bonded By Blood i Tempo of The Damned ( ne potcenjujem ostale albume, ali su meni ova dva najbolja ). Ali brate, sta ces ... nisu oni krivi sto je Paul umro ... niti sto je Souza hriscanin koji se veoma brzo posvadja sa Gary-em.

comment_1855258

meni jednostavno nije to to..zetro je po meni bio najbolja zamena za baloff-a,a djuks mi se nesvidja uopste.josh ovaj rimejk koji sam tek sada poslushao je ok produkcija ali vokal...jbg meni to nimalo nelezhi jer jedan je paul baloff.

• 2 weeks later...
comment_1871354

Pa to za Souzu je, bar ja mislim, bila kap koja preliva casu. Ono, stalno se on raspravljao sa Gary-em zbog tekstova. Mislim da je hteo da ih razblazi ... ili barem izbaci neke delove gde se pljuje Bog i tako to. A Tom je kao i svaki covek koji se zove Tom veoma pobozan. Sta ces :). Svira on sada ponovo, samo se povredio pa debeli Barker svira na turneji.

comment_1871355

ja sam mislio da su Souz-u ibacili zato sto je kilavio, tj bio lenja, kad peva pevao na nos :confused: or smtg like that

inace meni je najaca fora kad su bili na turneji i kad je bubnjar izasao da pisa i oni krenuli bez njega i tek sledeceg dana provalili da ga nema, pa se vratili nazad. a ovaj lik ih dva dana cekao na pumpi bez kinte ishizeo je na njih kad su se vratili

comment_1871366
the reason for Steve Souza's departure was a dispute during a show in New Jersey. Sources say that three minors ran away from home to attend the show and the band was notified and was well aware of this before their set. Souza insisted that the police should be notified but the band let it slide and went on with the show; this apparently led to Souza's departure

:):) pa sta je Tom ocekivao. Dva puta je napustio bend. Normalno da ce ga zaboraviti ;). Salu na stranu odlican bubnjar.

Ove godine bi trebao novi album da izadje. Verovatno ce posle ove turneje da udju u studio.

comment_1871616
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako me oduvao Shovel Headed Kill Machine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bostafe manijace!!!!!!!!!!!!!!1

sa metal archives-a:

Exodus - Let There Be Blood

Average rating for 2 reviews is 8%

Shovel Headed Kill Machine se čak i meni svideo... A, ja ne volim ništa posle '90...

Dobra ocena, zaista.