Friday at 02:33 PM5 days comment_3122948 Odličan novi album.. toliko da se ceo dan ovde piše o Testamentu i Coroneruda malko zabiberimoo Report
Friday at 05:00 PM5 days comment_3122961 Znali su oni i bolje u ovom veku.On topic. Preleteh album na brzinu. One prve dve koje izbaciše su baš njesra.Moram ga još koji put obrnuti kako treba.Valjda će biti bolji od novog Testamenta. 😆 Report
Yesterday at 11:28 AM1 day comment_3123135 Добар је албум. Јесу мало спустили лопту али и даље закивају. Можда су 3 или 4 песме мало бљутаве али ово остало је сасвим солидно. Задовољан сам. Поручиће се дискета. Report
Yesterday at 11:49 AM1 day comment_3123140 Exodus i Testament su nama, mlađim naraštajima, ostavili hiljadu lepih stvari u amanet, tako da neprikosnoveno šiju 99,9 % bendova kojima teme čuče po svim ovim podforumima, a i reklo bi se da su, svojim kolosalnim opusom, dokazali da ne moramo više da se zamaramo jureći nove opskurne albume anonimnih bendova. Report
3 hours ago3 hr comment_3123189 e, pa nije tako loše ovo meni, ja volim FoH pa mi ovi uplivi tog fazona skroz odgovaraju i deluje mi album lakše za slušanje od prethodnih koje je baš bilo poduhvat pregurati u cugu. baš je early 90s album, i sviđa mi se zvuk gitara jakoova Goliath mi bila smor kad je izašla kao singl, ali u kontekstu albuma između dve brže trake bolje legne i onatraka sa Tagtgrenom čist Hypocrisy, dosta blesavo čuti ovo na Exodus albumu u svakom slučaju, evo prilike da pored novih ubace i Thorn In My Side u setlistu kad su već u ovom gasu :D Report
2 hours ago2 hr comment_3123191 Nije ni meni loš album ali ovde je jedan od većih grehova to reći za neki matori veliki bend. Otprilike slična priča kao za Testament, šarenilo i svašta se pokušalo pa je bar zanimljivije za slušanje od onih Atrocity maratona smora i ovih posle. Report