March 20Mar 20 comment_3122948 Odličan novi album.. toliko da se ceo dan ovde piše o Testamentu i Coroneruda malko zabiberimoo Report
March 20Mar 20 comment_3122961 Znali su oni i bolje u ovom veku.On topic. Preleteh album na brzinu. One prve dve koje izbaciše su baš njesra.Moram ga još koji put obrnuti kako treba.Valjda će biti bolji od novog Testamenta. 😆 Report
March 24Mar 24 comment_3123135 Добар је албум. Јесу мало спустили лопту али и даље закивају. Можда су 3 или 4 песме мало бљутаве али ово остало је сасвим солидно. Задовољан сам. Поручиће се дискета. Report
March 24Mar 24 comment_3123140 Exodus i Testament su nama, mlađim naraštajima, ostavili hiljadu lepih stvari u amanet, tako da neprikosnoveno šiju 99,9 % bendova kojima teme čuče po svim ovim podforumima, a i reklo bi se da su, svojim kolosalnim opusom, dokazali da ne moramo više da se zamaramo jureći nove opskurne albume anonimnih bendova. Report
Wednesday at 04:46 PM4 days comment_3123189 e, pa nije tako loše ovo meni, ja volim FoH pa mi ovi uplivi tog fazona skroz odgovaraju i deluje mi album lakše za slušanje od prethodnih koje je baš bilo poduhvat pregurati u cugu. baš je early 90s album, i sviđa mi se zvuk gitara jakoova Goliath mi bila smor kad je izašla kao singl, ali u kontekstu albuma između dve brže trake bolje legne i onatraka sa Tagtgrenom čist Hypocrisy, dosta blesavo čuti ovo na Exodus albumu u svakom slučaju, evo prilike da pored novih ubace i Thorn In My Side u setlistu kad su već u ovom gasu :D Report
Wednesday at 04:51 PM4 days comment_3123191 Nije ni meni loš album ali ovde je jedan od većih grehova to reći za neki matori veliki bend. Otprilike slična priča kao za Testament, šarenilo i svašta se pokušalo pa je bar zanimljivije za slušanje od onih Atrocity maratona smora i ovih posle. Report
Saturday at 07:55 PM1 day comment_3123307 meni dosadan, ne čujem ni te male zabavne i drugačije momente koje pominjete Report
1 hour ago1 hr comment_3123352 Daleko mi je slušljiviji album od ona zadnja dva sa Zetrom ali, uprkos malo vaistinu dodatku 90s b-sides riffova, ništa bolje nego oni Atrocity albumi na kraju, tj. boriću se da se setim kako se uopšte zove album za par meseci. Doduše, jako užasan cover, to će teže da se zaboravi.Usput, mora se reći da Dukes malo umorno zvuči, ili ga samo miks malo zakopao. Violence works, ali godine ne praštaju. Report