Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1003482
.....Posto ovi sa black clouda ne odg vi cete mi reknuti kad pocinje svirka i kada vi svirate..... icon_da.gif

Svirka počinje oko pola 9, 9... Prvo ide Manowar pa onda mi! pivopije.gif

Inače, naša sutrašnja svirka se snima sa nekoliko kamera i od toga će se napraviti DVD koji ćemo deliti drugarima i svima onima koji ga budu hteli... Tako da, ako hoćete da se vidite na našem DVD-u, sutra budite u prvim redovima!!! icon_da.gificon_biggrin.gif

Vidimo se sutra, drugari!!! pivopije.gif

• Replies 1.1k
  • Views 97.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash is all around!

• Postmortal
    Postmortal

Акхм.... Дакле, као што је већ одавно (или можда скоро) постао обичај, Флаш ће након нових годину дана поново наступити пред големом београдском метал публиком. Очекује се свирка три бенда која су ис

• Postmortal
    Postmortal

И тако се навршило 10 година од промоције албума "Piece of Hell".   Дана 30.4.2006. у клубу "Куглаш", окупили смо више од стотину људи, продавали примерке албума, ратовали посластичарским производим

comment_1005277

.....Ja cu reci samo ovo................................................................................................................................................ Posebno mi se svidela pesma koju ste poslednju svirali........ pivopije.gif

haha!

pa to je Domination... by PANTERA... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by RNA

comment_1005660
a i bila bi fora da vam Underdeath bude predgrupa icon_wink.gificon_da.gif

pa normalno, braca po thrashu su uvek dobrodosla icon_smile.gif

ja sam inace resila da kupim vas album kad se pojavi - pre svega zbog thrash is all around, koja je, slobodno mogu reci, vec postala himna pivopije.gif

comment_1005689

Ja bih lično najviše voleo da nam gosti na promociji budu Underdeath i Space Eater i mislim da bi to bila svirka za pamćenje!!! icon_rockdevil.gif Ali dobro, o tome kad dodje vreme...

@aronoel: verovatno Warhead, to je bila poslednja autorska koju smo svirali, ona u kojoj Broćko ima onu bass deonicu u srednjem delu... Pozdrav! pivopije.gif

@Kali Yuga: Drago mi je, hvala... pivopije.gif

• Author
comment_1008362
pa mogli bi nekad doci i u

sarajevo, nekima bi bilo drago

da vas vide biggrin.gifbiggrin.gificon_redface.gif

Ја бих, најискреније, радије прво у Тузли свирао, пошто је позната као металски град, мада се не бих бунио ни за Сарајево.

comment_1008375

Ја бих, најискреније, радије прво у Тузли свирао, пошто је позната као металски град, мада се не бих бунио ни за Сарајево.

ma moze vala i tuzla i sarajevo icon_wink.gif

kod nas u bih gotovo da i nema thrash svirki, sve neka blekusa i dedusa mislim da bismo se svi veeoma obradovali icon_mrgreen.gificon_redface.gif

comment_1010778
ja cu ti odgovoriti na ta pitanja: ne i ne! icon_wink.gif

PS: pera i srki nevidjeno lice, ali nisu braca... neciji cale je tu svrljao, vidim ja... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Vish sta ti je basista, sve zna!

A ovo za Srkija i Peru jeste zajebano, bas lice.

comment_1010791
imam jos jedno pitanje: da li su slucajno pera iz underdeath-a i srki iz flush-a u nekakvom srodstvu?

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Joj, kakvo pitanje! A, baš na nekoj svirci pre oko dve nedelje blejimo Srki, Pera i ja i kaže meni Srki: ''Brate, mene svi pitaju da li smo nas dvojica braća, mora da do jaja ličimo...'' Još sad kad bude ovo video, ima se šlogira... icon_smile.gifpivopije.gif

comment_1010802
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Joj, kakvo pitanje! A, baš na nekoj svirci pre oko dve nedelje blejimo Srki, Pera i ja i kaže meni Srki: ''Brate, mene svi pitaju da li smo nas dvojica braća, mora da do jaja ličimo...'' Još sad kad bude ovo video, ima se šlogira... icon_smile.gifpivopije.gif

pa meni je to pitanje palo na pamet posto sam u golupcu cula za srkija da je "peric senior" (ne secam se ko je to odvalio icon_smile.gif )

eto, sad ima dodatan razlog da me bije icon_smile.gif

comment_1010871
pa meni je to pitanje palo na pamet posto sam u golupcu cula za srkija da je "peric senior" (ne secam se ko je to odvalio icon_smile.gif )

eto, sad ima dodatan razlog da me bije icon_smile.gif

Da, ili je Pera ''Srki junior''! icon_smile.gif Ne verujem da će hteti da te bije, poslednjim komentarima o nama si se opasno izvukla tako da te mi sad volimo i više ne želimo da te bijemo! icon_smile.gificon_mrgreen.gifpivopije.gif

comment_1011948

hahah!!!

znao sam da cjete se primiti biggrin.gif

ma daj choveche zezam se shta ti je! pa ja sam se sa vashim gitaristom upoznao josh kad smo ishli i na sastanak za radio, a i chestitali smo vam medju prvima...

samo jedna mala bezobrazna biggrin.gif prozivchica, iz zezanja... no frx... biggrin.gif ozbiljno...