May 9, 200619 yr comment_1124289 Pustite mi bre Geru da uziva u Down-u, elem, jadan MCI u studiju 6, konacno su ga pusaci skroz ubili, on je jadnik izdrzao 30-ak godina katrana, bas mi je zao, valjda ce uspeti da ga poprave i valjda ce Djiga uspeti da odsvira onaj prelaz. E da, nesto konstruktivno: Kakva je ova Danguba za thrash svirke? Mogli bi onaj humanitarni trojni pakt UD, FLUSH, SE da odsviramo tamo?
May 11, 200619 yr Author comment_1125664 evo! sviracemo ili prvi, ili u sredini ili poslednji! snimamo regardles betrayal i mind slavery! na svirci sviramo 5 nasih: dream voice of silence regardles betrayal mind slavery deadly vices (dangerous habits)
May 12, 200619 yr comment_1126799 bili ste super sinoc, samo sto atmosfera i nije bas bila neka, jebi ga...... ovaj.....khm.....jel pera imao neku "nezgodu" sinoc ili se samo tako cinilo......? ako ne znate o cemu se radi.....dobro je......
May 12, 200619 yr comment_1126813 na svirci sviramo 5 nasih: dream voice of silence regardles betrayal mind slavery deadly vices (dangerous habits) Oce li taj album vishe Evo ja cu da vam budem producent u picku materinu niakko vishe da izadje album!
May 12, 200619 yr comment_1126939 bili ste super sinoc, samo sto atmosfera i nije bas bila neka, jebi ga...... ja sam nazalost morala da propustim taj spektakl pa kolko je ljudi bilo? jel mogu da se odnekud skinu te autorske?
May 12, 200619 yr comment_1127248 Konacno sam mogao lepo da preslusam vase autorske - mogu da vam kazem samo napred bice od toga nesto(album)
May 12, 200619 yr comment_1127583 e pa ljudi, ja sam zadovoljna svirkom iz dva razloga! prvo, zato sto ste svirali samo svoje stvari, a drugo, zato sto ste profi odradili, jer treba imati volje i svirati pred (polu)praznom salom! ono malko raspadanje nema veze! pera je bas bio simpatican kad se iznervirao i da, pocinjem da se dvoumim koja je najbolja pesma i to izmedju voice-a & deadly vices @*SweetPoisonGirl:)* - mislim da je zaboravio u trenutku sta svira, uostalom, bolje on da ti objasni...
May 13, 200619 yr Author comment_1127678 ne, nego je valjda promasio prag, i onda je stao! al dobro, bila je dobra fora! nego, napokon nam se osmehnula sreca i uspeli smo da zavrsimo snimanje i ove dve stvari u studiu 6, i jos je u ponedeljak ostalo da se nesto malo prepravi, i mix, i to je to!
May 13, 200619 yr comment_1127807 Super ! Znaci, mixeta je proradila... (Ili su morali novu da nabave? )
May 13, 200619 yr comment_1128493 ne, nego je valjda promasio prag, i onda je stao! al dobro, bila je dobra fora! nego, napokon nam se osmehnula sreca i uspeli smo da zavrsimo snimanje i ove dve stvari u studiu 6, i jos je u ponedeljak ostalo da se nesto malo prepravi, i mix, i to je to! e pa meni je on rekao da je u trenutku zaboravio sta svira... al nije ni bitno, oprosteno mu je jer je konacno ubo trecu strofu voice-a! inace, pohvalio vas je vlada jet mom caletu i bas je pomenuo da ste zavrsili snimanje
May 14, 200619 yr comment_1129211 evo! sviracemo ili prvi, ili u sredini ili poslednji! snimamo regardles betrayal i mind slavery! na svirci sviramo 5 nasih: dream voice of silence regardles betrayal mind slavery deadly vices (dangerous habits) Zasto Deadly Vices ne izbacite kao instrumental?
May 15, 200619 yr comment_1129855 Zasto Deadly Vices ne izbacite kao instrumental? evo izbacicu ga ja kao instrumental posto ga imam, ako mi prodaju autorska prava!
May 15, 200619 yr comment_1129904 evo izbacicu ga ja kao instrumental posto ga imam, ako mi prodaju autorska prava! reci, zar nije bolje kao instrumental? ono pevenje za vreme melodije unisti sve....
May 15, 200619 yr comment_1129911 imam je i ja kao instrumental i sve u svemu je MNOOOGO dobra pesma ali pevanje se ne uklapa.....
May 15, 200619 yr comment_1130253 reci, zar nije bolje kao instrumental? ono pevenje za vreme melodije unisti sve.... cula sam samo jednom sa tekstom kako zvuci i ne mogu da budem objektivna sta je bolje dok bar jos jednom ne cujem... verovatno si navikla na instrumental pa ti ova verzija jos nije legla... btw, who are you? i respect za eyesburn!
May 17, 200619 yr comment_1131599 imam je i ja kao instrumental i sve u svemu je MNOOOGO dobra pesma ali pevanje se ne uklapa..... Šta je bre to? Ako neko treba da brani Perino pevanje, onda si to ti... Ali bio mi je dobar Pera! Uredno je sačekao da se sve stiša i onda viknuo: ''E, jebi ga!'' Mislim da su van sale čuli da se zajebao! Ali, bila je mnooogo dobra fora! Btw, bili ste extrakt! E, do sada sam vas jurio za ove dve pesme, još ih nisam dobio, a od sad vas jurim za sve četiri... Možda mi se posreći! I, stvarno, Majo, kakav je to potpis?
May 18, 200619 yr comment_1132769 Šta je bre to? Ako neko treba da brani Perino pevanje, onda si to ti... Ali bio mi je dobar Pera! Uredno je sačekao da se sve stiša i onda viknuo: ''E, jebi ga!'' Mislim da su van sale čuli da se zajebao! Ali, bila je mnooogo dobra fora! Btw, bili ste extrakt! E, do sada sam vas jurio za ove dve pesme, još ih nisam dobio, a od sad vas jurim za sve četiri... Možda mi se posreći! I, stvarno, Majo, kakav je to potpis? pa dobro bane ne mogu da branim ako mi se ne dopada, a i on sam misli da bi pesma trebalo da bude izbacena kao instrumental pozdrav e u petak napokon kupujem vas cd, i hocu posvetu i od tebe!
May 19, 200619 yr comment_1133348 e jebiga ispushili samo ga za fest nema sponzora again sorry ako se neshto bude promenilo (iliti ako budemo imali sponzore javicu vam)
May 19, 200619 yr comment_1134008 e jebiga ispushili samo ga za fest nema sponzora again sorry ako se neshto bude promenilo (iliti ako budemo imali sponzore javicu vam) Sad ne moram da zurim sa snimanjem vokala!
May 20, 200619 yr comment_1134717 kako napreduje ona pesmica a la king diamond? opa opa odakle sad diamond
May 20, 200619 yr Author comment_1134800 majke mi, svi stalno pricaju da mnogo licimo na metallicu, ali nase pesme mnogo vise lice na mercyful fate/king diamond fazon, iako se ja ne dicim ni time, iskreno treba biti sto originalniji, ili sto bolje kanalisati svoje uticaje! realno, i metallica je to radila godinu dana pre svakog albuma, sedeli su i slusali sve od dance-a, preko hip-hopa, pa do grind-a, i onda sredjivali uticaje!