Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1620531
По стриктној дефиницији, балада је љубавна песма са тужним крајем.

Ako ćemo već da se gađamo definicijama, balada je lirsko-epska pesma koja priča o nekom događaju.

A ta tvoja definicija je tačna kao što "Strange World" ima brzi deo.

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

comment_1620929
Ako ćemo već da se gađamo definicijama, balada je lirsko-epska pesma koja priča o nekom događaju.

...са тужним крајем, пошто су романсе са срећним.

comment_1621129
...са тужним крајем, пошто су романсе са срећним.

Opet ne. Ne postoji odrednica kakav kraj mora da ima balada. Romansa je ljubavna pesma bez fabule, tako da nema "kraj" i karakteriše je jedno raspoloženje bilo ono srećno ili tužno.

Najbolje bi bilo da sad staneš jer sad već počinješ da lupaš...

Edited by Hudini

comment_1622629
Pa da, kao shto je za nas bio Best Of The Beast tako je za njih ova kompilacija.

power slave 16 years old Born April-18-1991 -------------------

Iron Maiden

Best Of The Beast

Release Date: 8/30/1996

-------------------

Ti bas rano poceo? :blink:

Edited by ....

comment_1622636

A bre, nisam ja to uzeo odma chim je izashlo.... 2002. sam ga nabavio chini mi se....ali kad bi chuo kad sam pocheo da slusham Kiss...tek tad bi se zaprepastio... :da: nego da ne idemo u offtopic.

EDIT: Nego sad videh BOTB je izashao 96. a ja sam bio ubedjen da je 98. u pitanju.

Edited by power slave

comment_1622641
A bre, nisam ja to uzeo odma chim je izashlo.... 2002. sam ga nabavio chini mi se....ali kad bi chuo kad sam pocheo da slusham Kiss...tek tad bi se zaprepastio... :da: nego da ne idemo u offtopic.

Ma OK posto znam neke klince koji sa 4-5 godina luduju uz mejdene, ha ha (pustaju im roditelji ili braca, sestre itd...) pa reko da nisi i ti poceo tako rano? Al' izgleda da jesi sa Kiss? :pivopije:

Edit: Ne, BOTB '96 a pretpostavljam da znas da je Virtual XI '98...

Edited by ....

comment_1622642

Ja сам "Best Of The Beast" набавио на касетама када је и изашао, пре свега да имам шта да слушам, ан њему је била и као нова ствар 'Virus', коју су сви тада оцрнили, а била је једна од најбољих са Блејзом.

comment_1622646
Ja сам "Best Of The Beast" набавио на касетама када је и изашао, пре свега да имам шта да слушам, ан њему је била и као нова ствар 'Virus', коју су сви тада оцрнили, а била је једна од најбољих са Блејзом.

Isto tako! Svaka cast za Virus! Btw, slika mi se tada TOLIKO svidela da sam odmah narucio BOTB duks! :pivopije:

comment_1622654

ja sam ga imao sa 5-godina...............(kad sam i poceo da slusam Iron Maiden)

mislim da ga je cale kupio cim je izasao ne secam se.................ili je malo kasnije...........ali znam da sam ga imao kao klinja................

a Virus je jako dobra stvar............... :pivopije: