October 6, 200915 yr comment_2067239 Moram ponovo postaviti ovo pitanje, da nije neko provalio sa kojeg je ovo koncerta? Još kad bi imali i download linkove... http://www.youtube.com/watch?v=VO-OEuMagpQ
October 6, 200915 yr comment_2067267 Valjda je zato posle i pevao Troopera na onoj acoustic turneji '07, da pokaže kako može da otpeva. Tu je pevao iz C štima, normalno da je mogao da ga ubode kako valja. Greota što Maideni nisu hteli da pređu u neki niži štim u drugoj polovini devedesetih, Blejz bi se znatno bolje pokazao...
October 6, 200915 yr comment_2067351 Moram ponovo postaviti ovo pitanje, da nije neko provalio sa kojeg je ovo koncerta? Još kad bi imali i download linkove... http://www.youtube.com/watch?v=VO-OEuMagpQ Je l' se na snimku dešava nešto posebno ili? Na dial-upu sam trenutno, ne mogu da gledam, vidim samo da je u pitanju Longest Day live...
October 6, 200915 yr comment_2067439 Ehhh,koliko dugo je nisam cuo,i sinoc u snu poceo da mi odzvanja solo,pa reko' da okacim,da se podseti bilo ko,ko je voleo ovu stvar.Good ol' maiden.Up The Irons! http://www.youtube.com/watch?v=2rGt-v6Yh88
October 7, 200915 yr comment_2067542 Mejdeni su svirali u C stimu??? Pa to je prenisko. Da nije u D? Ne, Maideni su uvek bili u E štimu i nikada nisu hteli da pređu u niži. A Blejz je pevao u BG-u pre dve godine u C štimu sa svojim ''bendom''.
October 7, 200915 yr comment_2067630 Je l' se na snimku dešava nešto posebno ili? Na dial-upu sam trenutno, ne mogu da gledam, vidim samo da je u pitanju Longest Day live... Ma jok, samo je u pitanju dobar snimak Longest day-a.
October 7, 200915 yr comment_2067706 Ehhh,koliko dugo je nisam cuo,i sinoc u snu poceo da mi odzvanja solo,pa reko' da okacim,da se podseti bilo ko,ko je voleo ovu stvar.Good ol' maiden.Up The Irons! Najbolji metal solo svih vremena... Adrian je KRALJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moram ponovo postaviti ovo pitanje, da nije neko provalio sa kojeg je ovo koncerta? Još kad bi imali i download linkove... Skini sa interneta REALPLAYER, sa njim mozes da skidas sve sa you tube-a, ja sam upravo skinuo ceo Death On The Road... Mnogo dobar program...
October 18, 200915 yr comment_2073974 da li postoji video materijal iz beograda? sa poslednjeg koncerta? imate li linkove?
October 19, 200915 yr comment_2074777 da li postoji video materijal iz beograda? sa poslednjeg koncerta? imate li linkove? Najbolji snimak je ovaj... I sad trazi tu po you tube-u, ima ceo koncert, odlicno snimljeno... OMFG, sad gledam FLIGHT 666 hiljaditi put, Rime Of The Ancient Mariner je 100000 puta bolja uzivo sa 3 gitare, jos Steve kako cepa joooj... UP THE IRONS!!!! THE MARINER'S BOUND, TO TELL OF HIS STORY, TO TELL HIS TALE, WHEREVER HE GOES, TO TEACH STEVE'S WORD, BY HIS OWN EXAMPLE, THAT WE MUST LOVE ALL THINGS THAT STEVE MADE!! Edited October 19, 200915 yr by Ancient Mariner
October 26, 200915 yr comment_2080587 Mother Russia ekstra pesma ko aleksandar d grejt,a to nikad nisu svirali lajv.usta ih bolela. jebo ik više fir ov d dark i namber of životinja.
October 26, 200915 yr comment_2080841 Toliko epskih pesama imaju a toliko im malo paznje posvecuju...To mi je jedina mana za njih
October 26, 200915 yr comment_2080857 Toliko epskih pesama imaju a toliko im malo paznje posvecuju...To mi je jedina mana za njih Pa jebi ga... Toliko epskih pesama... Da mogu da sviraju 100 pesama na koncertu, svirali bi... Slatke muke E da, koliko god da nekoga smara Fear Of The Dark, to je uzivo jedna od najboljih pesama svih vremena... Ja mislim da ima bar 70 boljih Maiden pesama od FOTD-a (u studiju), ali uzivo mozda samo Rime Of The Ancient Mariner bolja..
October 27, 200915 yr comment_2081188 Dave i njegova žena. Gospođe Smith i Dickinson Edited October 27, 200915 yr by Divlji Tigar
October 27, 200915 yr comment_2081663 Koje je Adrian-ova a koja Bruce-ova od ove dvije? Inače - serbian navy fail, kult.
October 27, 200915 yr comment_2081713 Mene Dejvova zena podseca na onu moderatorku, nikako da joj zapamtim nick, ali znam da se lozi na basistu Nightwish-a.