Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Pantera >>>>>>>>>>> Mejdeni

najbolja sala ove god... scratch that, ovog milenijuma.

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

dajte link za onaj urnebesni Dream Theater od pre koju godinu, gde zvuk soloa nema veze sa onim što lik brlja na snimku :haha:

Mozes da uzmes i Dark roots of thrash od Testamenta, gde Chuck Billy isteruje stabilan ton koji traje jos cak i kad je pomerio mikrofon od usta :D

Mislim da se to "očigledno" podrazumevalo i na Decade of Aggression, a i na Hammersmith

najbolja sala ove god... scratch that, ovog milenijuma.

Nije šala. Mnogo bolji bend.

Zašto dodjavola porediti ova dva benda, kao prvo nemaju baš previše dodirnih tačaka, drugo nisu baš istog godišta, a treće oba benda su VRHUNSKA!!!

Zao mi je, nemam tetovazu lista marihuane na bicepsu, ne nosim wifebeater majice, zavrsio sam vise od 8 razreda osnovne... nisam ciljna grupa.

Ali ti se sviđa najviše album Pantere na kom su bili razvaljeni od svega i svačega.

Čudan si.

ali nosis teksas prsluk, pijes Apatinac iz dvolitre i vices "MEEEJDEEEEEN"

Prilicno smo grunuli po oftopicu. Posto je danas Live after death godisnjica, imam jedno pitanje. Svako ko je iole pazljivo slusao, zna da audio i video izdanje nisu isti koncerti. Mislim, oba su Long Beach, ali tad su tamo svirali fazon 4 dana. Mislim da su treca i cetvrta noc zavrsili na snimcima (jedna audio, druga video). Da li vam je bolja audio ili video verzija i zasto ?

Lično retko gledam video verziju, budući da Bruce zvuči jako umorno i dovoljan je da mi pokvari uživanje. Skoro nikad ne slušam lajv albume, video je manje više obavezan, pogotovo u 2015. godini. :da:

Što se tiče diskusije o najboljem lajvu Maidena, dajem glas za Rock in Rio, a na drugo mesto stavljam Flight. :rockdevil:

Lično retko gledam video verziju, budući da Bruce zvuči jako umorno i dovoljan je da mi pokvari uživanje. Skoro nikad ne slušam lajv albume, video je manje više obavezan, pogotovo u 2015. godini. :da:

Što se tiče diskusije o najboljem lajvu Maidena, dajem glas za Rock in Rio, a na drugo mesto stavljam Flight. :rockdevil:

Meni je na video verziji daleko bolji i zivlji. Omiljeni njihovi oficijelni lajvovi su mi Flight 666 i En vivo. A od butlega obozavam vec spomenut Ulevi 2005 i Paris 1986 :)

Berlin and Minhen here i come !!!!!

Inace,to je prvi od onog datuma koji sam napisao da je 100% siguran par stranica unazad,cekamo jos BEC,Italiju i Sloveniju koji su iz istog izvora potvrdjeni.

Ja i FILIP(MURRAY) idemo BERLIN i MINHEN,ko hoce sa nama :D ?