Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 297.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alo, mars bre vise u pizdu mater sa ovim minusima za sve sto napisem.

• satanicmaster
    satanicmaster

Eh da budem iskren, preslušao sam ali neću više da teram sebe da mi se svidi. O čemu vi ljudi pričate? Terate sebe da vam se album svidi? Da vam legne? Ja nisam morao da teram sebe da mi se svide mn

• Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstin

• Author
comment_2333905

Znam, izvinjavam, se, najiskrenije, znas kako to ide, uvek ima neka kasnjenja. Kod mene je u ruci ovog trenutka predfinalni mix i ako je valjan bice gotov album extra uskoro. Tipa ovog meseca, samo da se dogovorimo oko detalja sa on line podrskom

• 2 weeks later...
comment_2340218

Rain Delay: Slumber Recon na SMP Music etiketi!

ponedeljak, 02 maj 2011

mcg09v.jpg

Treći album benda Rain Delay, Slumber Recon, novo je izdanje online etikete SMP Music, i biće dostupno za besplatno preuzimanje na stranicama Srpskog Metal Portala od subote 7. maja!

Slumber Recon je snimljen u Stretch studiju pod producentskom palicom Aleksandra Đorđića (Organized Chaos), a sastoji se iz sedam autorskih pesama koje su orijentisane prevashodno na post-hardcore i death/doom metal zvuk, sa uplivima različitih žanrova kao što su jazz, neo-klasika, bossa nova, itd. Na albumu su, u dve pesme, gostovale i devojke iz vojvođanskog kvinteta Antem. Pored pomenutih autorskih pesama, na albumu je i obrada pesme Nothing... (The March of Death), legendarnog irskog doom metal benda Mourning Beloveth, kao i remiks pesme "Selena", koju potpisuje izvesni w#6.

wwllwo.jpg

Slumber Recon spisak pesama:

1. The Medina Division Has Ceased to Exist

2. Falling Asleep in Real Time

3. Hummer Pierced through the Central Square

4. Veneto Slumber Recon

5. Selena

6. Shiseido

7. Par ti, San Marco

SMP Music je online etiketa koja deluje u sastavu Srpskog Metal Portala. Slumber Recon je četvrto izdanje etikete, nakon debi izdanja Downstroya, Monumenta i Anime. Sva izdanja SMP Music su besplatna.

:pivopije:

comment_2342022

SMP Music objavio novi abum Rain Delaya!

subota, 07 maj 2011 10:46

rd15.jpg

Album beogradskih metalaca Rain Delay, Slumber Recon, objavljen je za SMP Music i od danas je dostupan za besplatno preuzimanje na stranicama Srpskog Metal Portala!

Sumber Recon možete skinuti ovde.

Treći album Rain Delaya je snimljen u Stretch studiju pod producentskom palicom Aleksandra Đorđića (Organized Chaos), a sastoji se iz sedam autorskih pesama koje su orijentisane prevashodno na post-hardcore i death/doom metal zvuk, sa uplivima različitih žanrova kao što su jazz, neo-klasika, bossa nova, itd. Na albumu su, u dve pesme, gostovale i devojke iz vojvođanskog kvinteta Antem. Pored pomenutih autorskih pesama, na albumu je i obrada pesme Nothing... (The March of Death), legendarnog irskog doom metal benda Mourning Beloveth, kao i remiks pesme Selena, koju potpisuje w#6.

SMP Music je online etiketa koja deluje u sastavu Srpskog Metal Portala. Slumber Recon je četvrto izdanje etikete, nakon debi izdanja Downstroya, Monumenta i Anime. Sva izdanja SMP Music su besplatna.

:pivopije: