August 3, 20178 yr comment_2958652 Ne mo'š ti Groba ubediti da je bend koji prodaje Watain belt buckle gomila kapitalističkih govana.
August 3, 20178 yr Author comment_2958653 Oni i još brda drugih, pa? Treba da crknu od gladi zato što je to blek metal?
August 3, 20178 yr comment_2958673 Ako bude bolji, bice bundes liga. Samo se nadam da ce biti stilski u fazonu Wild Hunta.
August 4, 20178 yr comment_2958679 Treba da crknu od gladi zato što je to blek metal? Ne, ali ne moraju onda da se iseravaju po intervjuima kako "fuck capitalism" i kako neće da rade klasične poslove zato što mrze sistem bla bla.
August 4, 20178 yr comment_2958681 Samo se nadam da ce biti stilski u fazonu Wild Hunta. Искрено се надам да неће.
August 4, 20178 yr comment_2958682 Meni je do jaja sto ima primesa rokenrola i sto ima Bathory worship delova.
October 3, 20177 yr comment_2964777 THE "NUCLEAR ALCHEMY" 7" SINGLE WILL BE RELEASED ON THE 31ST OF OCTOBER 2017. LTD EDITION 7" VINYL WITH 2 TRACKS. "Nuclear Alchemy" is the sound of an eager beast let loose from its cage at last. A song of violent fire, impending doom and of necks cracking in ecstacy. A dissolving injection of power and force into the coagulated veins of Black Metal and a first glimpse into the abyss that shall be opened in the beginning of 2018. Meanwhile, stand by for conflagration."
October 3, 20177 yr comment_2964799 Pa realno, izgled ovog flajerceta, 7", "violent fire"... Ako ne skenjaju malo kvalitet produkcije, ne priznajemo
October 3, 20177 yr comment_2964810 Ako ne skenjaju malo kvalitet produkcije, ne priznajemo Мислио сам на ово што си написао.
October 3, 20177 yr comment_2964814 Ma to se zaebavam, u smislu nemo se reklamirate kao olskul ako ne spustite kvalitet zvuka kao sto dolikuje olskul blekcini Edited October 3, 20177 yr by Demon Seed
October 3, 20177 yr comment_2964817 Нек га спусте на ниво касус луцифери и ја сам задовољан. Само да не засеру са песмама генерално као на последњем.
October 3, 20177 yr comment_2964821 Kako kome... Meni je to jedini njihov album kome bi dao 10/10. Ni ostali nisu za bacanje, ali kao i Gorgoroth, ima malo više heavy metala za moj ukus, pa ih ređe slušam. Nešto se ne eksponiraju u zadnje vreme tako često. Čak sam i zaboravio koliko me nerviraju (kao pojave). Album će verovatno da bude kao i poslednjih nekoliko, teško da će nešto preterano da menjaju. Upali su u šablon, ali to rade kvalitetno, a sumnjam da su nešto skloni i sposobni da preterano eksperimentišu, pa je bolje da i ne pokušavaju.
October 3, 20177 yr comment_2964823 a sumnjam da su nešto skloni i sposobni da preterano eksperimentišu, pa je bolje da i ne pokušavaju. Па овај задњи је толико експерименталан да је крајње дегутантан за мој укус и плашим се да не наставе тим путем. Да се ја питам боље да се држе шаблона са касус/сворн/ловлес.
October 3, 20177 yr comment_2964824 Ne znam kako misliš da se drže šablona sa Casus/Sworn/Lawless kad bend koji je snimio Lawless nema nikakve veze sa bendom koji je snimio Casus.
October 3, 20177 yr comment_2964825 Па мислим да ипак постоји нека нит која повезује та 2 албума. Јесте све много набуџеније на ловлес даркнес али опет и касус ту негде може да се нањуши.
October 3, 20177 yr comment_2964828 Па овај задњи је толико експерименталан да је крајње дегутантан за мој укус и плашим се да не наставе тим путем. Да се ја питам боље да се држе шаблона са касус/сворн/ловлес. Više je razvodnjen nego ekperimentalan. Trude se da bude od svega po malo na albumu pa je tu čak i balada, ali nikakvu toplu vodu nisu oni tu izmislili. Eksperimentalan je 666 International, Fractal Possession, Fas... Pa i DMDS. Pre tih albuma ništa ni približno slično nije postajalo. Па мислим да ипак постоји нека нит која повезује та 2 албума. Јесте све много набуџеније на ловлес даркнес али опет и касус ту негде може да се нањуши. Pa maltene svaka pesma sa The Wild Hunt je mogla da se nađe na Lawless Darkness, slični su albumi, a Casus Luciferi je ipak nešto drugo.