September 8, 200222 yr comment_91505 Jebem li ga,moraju izmisliti neki thrash lek za imunitet na rak.
September 8, 200222 yr comment_91518 Ma nece,vidis Chuck Billy je ostao ziv,Sabina takodjer...oni su neunistivi!!!
September 15, 200222 yr comment_93475 Ja imam dva albuma: Reborn dogs i No mattter what`s the cause, pa ne mogu reci da ih bas slusam, ali ovo sto imam mi se ZAISTA dopada a: .
September 15, 200222 yr Author comment_93518 "No Matter..." im je najgori album, a Sabina ne peva na njemu, tako da... Treba da nabavi
September 19, 200222 yr comment_95379 Momci, HOLY MOSES DOLAZI I U BANJA LUKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
March 21, 200322 yr comment_177826 Kad se u BL otvorio 'No Name' CD shop (specijalizovan za metal), imao sam obicaj da pretrazujem katalog i trazim bendove sa zanimljivim imenima, pa sam tako (izmedju ostalog jel'te) narucio i Holy Moses, album World Chaos. I onda sam ga slusao 2-3 godine, pa sam negdje procitao da je vokal zensko... I nisam u to vjerovao dok nisam vidio svojim ocima. (A zestoko je bilo ljudima prije koncerta govoriti da Sabina ima 40 godina, niko nije htio da vjeruje...)
March 21, 200322 yr Author comment_178019 Za godine me ne čudi, ali kad je pogledaš malo bolje izbliza, vidi se da je naročito bolest ostavila na nju velikog traga. Da nije toga bilo, i dalje bi bila super riba. Neverovatno je koliko ona ima grub glas i kad priča. Zato sam morao prvo da je pitam da li je to posledica onakvog načina pevanja, ali je rekla da je uvek bio takav. Da ne poverujete.
March 21, 200322 yr comment_178026 saznao sam za njih tek kad je bila njihova turneja tu, pa eto kasnije sam i nabavio "Disorder Of The Order". iako se ne mogu pohvaliti da slušam thrash nešto puno, kad-tad nabavim nešto... sam album je okej, mada nije me ostavio nešto extra oduševljenog. svirka je dobra, sabina ima pogan glas a: a mislim da solo gitara izvlači sve (ritam je slabo producirana i odrađena)... btw, dobar im je onaj trip sa stripom u bookletu a: favoriti su mi naslovna "Disorder of the Order" solo ubija, "Deeper" vrlo dobra ritam sekcija, "Princess of Hell" i možda još "Heaven vs. Hell"
March 22, 200322 yr Author comment_178637 Ne znam baš za taj album, ali nabavi mini "Master Of Disaster". Taj razara! I bilo koji stariji album, pre 1990. godine. Recimo "Finished With The Dogs" je legendaran album.
March 22, 200322 yr comment_178661 čisto sumnjam da ću nabavljati to, pošto forsiram novija izdanja da nabavljam... ali svejedno hvala na preporuci a: nadam se da ću uspjeti da ga čujem jednom
March 23, 200322 yr Author comment_179006 Samo nova izdanja? Pa, moraju se i starija nabavljati. Razumem taj stav zbog izrade tvog webzina, ali ja ipak moram da nabavim mnogo starih stvari koje me interesuju.
March 23, 200322 yr comment_179018 ma nađem i ja kad tad nešto starije, ali baš ono 94-96 donja granica... a i ja sam moderniji tip, ne volim stariji metal (nemoj sad da sad neko preinačuje ovo u "stari metal je sranje")
March 23, 200322 yr Author comment_179044 OK, ali najbolji metal je izlazio osamdesetih godina prošlog veka. Sem toga, "Master Of Disaster" koji sam ti preporučio je izašao 2001. tako da to ne bi trebalo da ti bude problem.
June 20, 200619 yr comment_1163434 U ala je ova tema mrtva... Nego,ja se bas naprzio na Holy Moses,nabavio sam The New Machine of L. i World Chaos,mLogo dobri albumi,nije bas tipicno nemacka skola,ima i malo amerskih fora,a sta reci na Sabinin glas...Kvlt!Ovih dana cu definitivno da nabavim i Finished With the Dogs,kazu ljudi da je najbolji,mogu tek da mislim koliko je to dobro,a na leto u Bugarskoj ce se veselim uz Too drunk to Fuck i Near Dark
January 10, 200718 yr comment_1270924 U sunce ti bozije tek sad vidim da je tema o Holy Moses na zadnjoj strani. Odlican bend Mada pre 4 godine nisam tako mislio.
January 10, 200718 yr Author comment_1270930 Ti si se nesto u poslednje vreme mnogo nalozio na Sabinu? Da je cujes kako "umiljato" govori, o'ladio bi se brzo. Zbog nje je cak dugo postojala tema "zene u thrash metalu" ovde.