Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 6 months later...
  • Replies 823
  • Views 115.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dark satanic lady
    dark satanic lady

ja sam goth i volim sve te mracne stvari...uostalom,samo sto se tice odevanja i sminkanja...ali uopste ne volim ljude koji su mracni i "u sebi"...volim nasmejane i zabavne,jer sam i ja takva...a i nik

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

Muskarci treba da se sminkaju?Ti kao da zivis u srednjem veku,ili te je imidz toliko zaslepeo da si samo jedan ekstrem.To se zove neumerenost

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Господе...

• 6 months later...
comment_2559102

Ima mnogo sumpor dioksida, ugljen monoksida, azotnih oksida, toksicnih cestica dispergovanih u vazduhu... CIGARETA takodje....

Ljudi, sta predlazete? Da predjemo na zelene tehnologije ili stavimo gas masku? :wink:

comment_2559104

a jbt kakav urnebes.. ovakvi postovi definitivno produzavaju zivot

Naravno! Prisla mi neka zenska u autobusu da svadja za mesto... Uvek nadju bas mene pored svih ostalh... Samo sam se okrenula i otisla. PESMA NA MP3 PLEJERU JE BILA TAAAAKO DOBRA!!!

TEMPER I MONA

DAJTE SLIKE

Kakve slike?

• 1 year later...
comment_2692517

PETAK, 27. SEPTEMBAR 2013. U 19:00

DOB//TRIBINSKA SALA

Ciklus: POP KULTURA

Govori: prof. dr Aleksandar S. Janković

Gost večeri: Goran Marić, pesnik i muzičar (ex Bjesovi)

Gotska subkultura od sedamdesetih do danas. Od engleskih romantičarskih pesnika do Merilina Mensona. Od Tima Bartona do Donija Darka. Tranzicija interesnih grupa u rasponu od 40 godina kroz nasleđe Roberta Smita i The Cure.

Kada i kako je "gotika" postala mejnstrim. "Gotika kod nas" od “Berlinen Štrase” i “Morbidi i Mnoći” do hrvatskog pevača Damira Urbana.

Dom omladine i u 2013. godini nastavlja sa serijom predavanja dr Aleksandra S. Jankovića, prvog predavača predmeta POP KULTURA u našoj zemlji. Svakog poslednjeg petka u mesecu mlada publika tribina Doma omladine Beograda moći će da stekne uvid u različite teorije popularne kulture.

Uz dr Aleksandra S. Jankovića kao gosti predavači pojaviće se različiti umetnici, teoretičari, ali i doktoranti FDU sa sopstvenim tezama.

Osnovni teoretski cilj ove serije predavanja je postavljanje jasne demarkacione linije između percepcije masovne i popularne kulture, a u cilju sprečavanja zamene teza, koje je dovelo do ozbiljnih poremećaja kriterijuma u našem društvu.

http://www.domomladi...ina-pop-gotika/

• 4 months later...
  • 5 months later...
comment_2761626

Beogradski goth rock bend Morbidi i mnoci, postojali su polovinom 80ih. Vokal je Milorad Milinkovic Debeli, danas poznat kao reziser i jedan od troje "tragaca" iz kviza Potraga koji se emituje na RTSu.

http://youtu.be/ltbpT5l9xLk

(Prosto je nevjerovatno da je isti ovaj covjek rezirao onakve gluposti od filmova kao sto su "Potraga za sreckom" i "Citulja za Eskobara".)

• 9 months later...