Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

64 members have voted

1. 1. Najbolja stvar sa The New Order?

• Eerie Inhabitants
    • The New Order
    • Trial By Fire
    • Into The Pit
    • Hypnosis
    • Disciples Of The Watch
    • The Preacher
    • Nobody's Fault
    • A Day Of Reckoning
    • Musical Death (A Dirge)

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2556114

Definitivno se slazem sa vecinskim stavom sto se albuma tice...jebacki dobar album,ali sam ipak ocekivao vise nakon onakva dva singla.Naravno,rec kao razocarenje se nikako ne moze upotrebiti,vec samo da su prve dve pesme koje smo culi dosta jace od ostatka albuma,sto naravno ne znaci da je ostatak slab.Naprotiv,prepun je odlicne muzike.Izdvojio bih fantasticnu Cold Embrace,fenomenalna pesma (kakav refren ima,sunce ti krvavo jebem),koja u principu i ne zaostaje po kvalitetu za prva dva singla.Ostatak pesama je nesto slabiji,ali i tu ima sjajnog rokanja,meni licno se jebeno svidjaju Rise Up i Man Kills Mankind,opasne pesme.Takodje,meni licno je FOD u kompletu bolji od novog albuma.Sve u svemu,dobili smo jedan odlican album,koji uz Overkill i Exumer spada u sam vrh ovogodisnjih thrash izdanja.

Obrade necu komentarisati,nebitne su.

• Replies 4.2k
  • Views 304.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• perzekjušn menijak
    perzekjušn menijak

Slažem se ali se mora reći da je i tvoj post standardno generički.

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

• Demon Seed
    Demon Seed

Nije ih Frubi zajebao, zajebali ste ih vi koji niste dosli, a Frubi je samo bio nerealno optimistican dok je organizovao to.

comment_2556145

Mozda i treba da se slegne malo, sto ti kazes, ali meni je FoD bolji od ovog posle prvog slusanja...

FoD bas zvuci kao reunion album. u onom smislu, nismo dugo snimali zajedno, ajde da probamo da iskopiramo ono sto smo ranije radili.

ovo zvuci kao da su malo opusteniji i kao da su opet malo navikli jedni na druge sto se tice kreativne energije.

comment_2556159

Управо га преслушах.Класичан тестамент албум,ништа спектакуларно.Колко се чекао и најављивао очекивао сам да ће да одува све живо али није баш тако.Песме су ми све некако сличне (на ово прво слушање) и албум је по мени превише дугачак.То су ми једине замерке.Могли су опуштено да га ставе на око 45 минута и изазвао би исти ефекат. Не кажем да је лош већ да је то класичан тестамент који је већ толико препознатљив.Од тих новијих албума,gathering ми је и даље не превазиђен

comment_2556161

Па тако нешто.Мада и не разумем шта ће им оне обраде.Мого је албум опуштено да прође и без тога.Нисам нешто навико да они раде обраде.Пре бих разумео да неко одради као обраду њихове песме.

comment_2556181

Izdvojio bih fantasticnu Cold Embrace,fenomenalna pesma (kakav refren ima,sunce ti krvavo jebem),koja u principu i ne zaostaje po kvalitetu za prva dva singla.

po meni, takodje, pesma koja se najvise istice na ovom sjajnom albumu. mozda je za nijansu slabiji od formation, ali opet :rockdevil:

Obrade necu komentarisati,nebitne su.

vala, scorpions obrada izuva iz cipela. kreativno zamraceno...