Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.4k
  • Views 569.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1163220

Маша и њено синче  biggrin.gif

user posted image

Жао ми је што смо дали малог...

Jooooj, preslatki su! wub.gificon_da.gif

A tek ono belo mace icon_surprised.gif (par postova iznad)... wub.gif Sa ovim plavim okama. wub.gif

edit: jbg, ipak sam ja mackara. laugh.gif

Edited by ALEXIE_AIC

comment_1163297

ne znam za kucne ljubimce ali ja sam malopre jurio lokalne dzumare i macke ispred kuce... znaci dao sam macama da piju mlekce, kad dzumare dosle i polokase sve.... a onda se iznerviram i dohvatim prvo sto mi je bilo pri ruci - gitaru.. icon_smile.gif I krenem da jurim dzumare.... a komsija izasao sa terase i gleda jesam poludeo od ove vrucine... "nemoj sine uzmi motku dzitra je skupa" biggrin.gificon_smile.gificon_mrgreen.gif

Mada iste te dzumare mi spavaju ispred kuce.. i nahranim i njih... pa su verni... al' nekad mi se tako popnu na zivce.... juce uzeli kesu sa smecem i razvukli po ulici... popizdeo sam...

comment_1164274
ne znam za kucne ljubimce ali ja sam malopre jurio lokalne dzumare i macke ispred kuce... znaci dao sam macama da piju mlekce, kad dzumare dosle i polokase sve.... a onda se iznerviram i dohvatim prvo sto mi je bilo pri ruci - gitaru.. icon_smile.gif I krenem da jurim dzumare.... a komsija izasao sa terase i gleda jesam poludeo od ove vrucine... "nemoj sine uzmi motku dzitra je skupa" biggrin.gificon_smile.gificon_mrgreen.gif

Mada iste te dzumare mi spavaju ispred kuce.. i nahranim i njih... pa su verni... al' nekad mi se tako popnu na zivce.... juce uzeli kesu sa smecem i razvukli po ulici... popizdeo sam...

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

comment_1164283
TRAZIM SKORPIJU

AKO NEKO ZNA GDE MOGU DA JE KUPIM I ZA KOLIKO,IL AKO NEKO IMA DOVOLJNO MUDA DA JE HVATA

PO SUMADIJI NEKA POSALJE PP!!!!!!!!!!!!

HVALA icon_biggrin.gif

Ja sam jednu nasao u svom wc-u al sam je nazalost likvidirao.. Da sam znao, mogao bih i da profitiram.

comment_1164461

Bebica Tiš update...

Mali miš ima novu ljubav.. Elem, otkrila je moju korpu u kojoj čuvam plišance manjeg formata. Plišanci joj i nisu bili nešto posebno interesantni koliko sama korpa.......

user posted image

Inače, od kada je otkrila svoj novi omiljeni predmet u mom stanu, manje grize i napada druge predmete i ljude...

user posted imageuser posted image

Ali ipak i dalje sačuva koji griz i za Oca... icon_cool.giforangelistening.gif

user posted image

EDIT

U Kaliforniji je dat predlog za uspavljivanje svih pitbulova i uskoro će glasanje... icon_cry.gif Kako mogu?? icon_cry.gif

Edited by Aurora Calerva

comment_1165765
U Kaliforniji je dat predlog za uspavljivanje svih pitbulova i uskoro će glasanje... icon_cry.gif Kako mogu?? icon_cry.gif

nikako icon_rockdevil.gif Terminator Guverner ce sve to u prah! laugh.gificon_rockdevil.gif

iz moje kuce ide jedan glas za tamanjenje terijera..

ok, ozbiljno - bez zajebancije.. svako vece na vijestima po par slucajeva daju gdje neki terijer napravio nekog invalidom.. ja sam prije par mjeseci imala slucaj da su me dva napala - iz cista mira, na sred ulice.

kapiram da ima ljudi koji vole tu rasu, i koji vode racuna o svojim ljubimcima ali nekako slucaj je u tome sto pitbulove iz nekog razloga vecinski drze napaljeni idioti, kriminalci pa i oni koji ih koriste za psece ilegalne borbe.. nije ni cudo sto je sama rasa pasa sjebana kakvi su im vlasnici - vjerovatno treba donijeti zakon prvo za vlasnike (postoji, ali ne u vidu smrtne kazne mhihi.gif ), ali to ne rjesava pitanje agresivnosti i poluDJelosti kerova.

znam da se svaki napad pit bula na nekoga u 99% slucajeva rjesava usmrcivanjem kera - tako da prakticno, taj zakon je vec tu negdje..

na kraju, vjerujem da s jedne strane glasanje ce ici na sapu pit bulova pa ce sve proci ok - demokratija, milijarde koje obrcu Petsco i sl. kompanije i organizacije za prava zivotinja itd..

a s druge strane, kalifornija je zemlja za sebe, strogi su zakoni za neke stvari, i nekako sa dosta njih se prvo ovdje experimentise - pa iz tog razloga kapiram da su mozda i dosli crni dani za pit bulove.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.