Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masa ili definicija? 62 members have voted

1. 1. Masa ili definicija?

• Masa
      14
    • Definicija
      39

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2320869

Jedino u cemu sam bio istrajan je trcanje , to mi nikada ne pada tesko , ali vezbe snage pre ili kasnije napravim pauzu , zato sam i uplatio teretanu , kad vec platis ides ... mada ko ima celicnu volju moze kuci/parku da se izgradi ekstra za duze vreme , ali i NA duze vreme .

Edited by Hail Metal

• Replies 6.9k
  • Views 435.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, nj

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Svi koji ja pratim po jućubu kažu da ne treba koristiti teške bučice za bicepse. Za mišićnu masu rekao bih da je idealno 8-12 ponavljanja, više od toga je gubljenje vremena. 1-6 ponavljanja je isključ

• Pa nisam se tebi obracao,vec sam odgovarao Hefestu jer je on zapoceo tu pricu.To sto si se ti nasao prozvanim je tvoj problem.A ako sam ti toliko dosadan,sto konstantno odgovaras na postove?Sto ne ign

comment_2320889
No offense, Smorock, ali meni ovaj torzo grozno izgleda

realno.

Nije sto mi je burazer, al stvarno mi je daleko lepse da vidim nekoga totalno izdefinisanog nego nabildovanog.

kao shto reche neko- de je salo, pichko izdefinisana.

ja izgledam kao oni likovi iz teshke kategorije mma- vide mi se lepo trapezi, ramena, sisni mishicji, bicepsi i tricepsi, a trbushnjaci se ni ne naziru, tipa 2 santima sala preko njih x) i to mi se svidja x) a i mojoj devojci, sho je bitnije

Edited by рогозуб

comment_2320896

ocju ja dobre sise :(

na desnoj sisi sam vezhbanjem gajbi uspeo da pogodim i donji unutrashnji ugao i bash se do jaja razvila ta sisa, a na levoj sisi to nisam mogao da uradim, kad sam pokushao tu vezhbu, iskochilo mi rame. sad imam nesimetrichne sise :'(

Edited by рогозуб

comment_2320899

Razliciti ukusi.

S obzirom da je ko klinac bio sav zgoljav i nikakav ova sad verzija je super :) a mase nigde.

Genetika ;) on je povukao na kevu koja je sitna i zgoljava, a ja na cjaleta koji je krupan, srecom ne povukoh i visinu inace bi me zvali Helga. :haha:

Izgovora za "nevezbanje" ima koliko hoces. Evo sad je ispitni rok na primer....

Cekam da otopli da se otvori bazen pa da idem na jutarnji. Tako je najiskrenije.

Jel ima neko da preporuci kakvu dobru vezbu za ledja za nas koji sedimo ceo prokleti dan?

comment_2320920

Svako ima svoje , menjao bih ja grudi za onakve trbusnjake tj struk , ... , sta meni vredi sto imam trbusnjake i sto mogu dosta da ih uradim , kad se ne vide ...?

Pogrešno razmišljanje. Znače ti zbog zdravlja, pokretljivosti, snage, brzine, skočnosti itd.

comment_2321080

Ja sam skoro počeo onu vežbu sa šipkom na ramenima da radim, ne znam da li si probao. Ta bi trebala da pogađa bočne trbušnjake.

http://www.youtube.com/watch?v=x_rijNE2fD4

S' tim što ovaj lik okreće glavu, a ona bi trebala sve vreme da stoji pravo. U pricipu se priča da se najbolji rezultati postižu serijama od po nekoliko minuta.

comment_2321122

Uzeh protein Biotech-ov , nabavio sam dosta povoljno , 500 din jeftinije nego u radnji , ukus od cokolade , pa ce da vidimo za par meseci :D

Inace danas 85 kg na bencu , novi rekord :D ,znam kerov kurac ali cisto da se pohvalim , mada mi tezine nisu prioritet.

Edited by Hail Metal

comment_2321330

nikad vido tu vezhbu.. pa el osecjash da radi, jebga?

Ne osećam mnogo, mrzi me još uvek da radim više serija toga. Radio sam stotinak ponavljanja i oznojio se kao svinja, neočekivano.

comment_2321534

Samo jedna stvar, ljudi, kreatin se pojavljuje kod bubrežnih bolesnika, to je OTROV koji ovi ne mogu da prerade.

Da neko bez ikakve potrebe to guta mi je van svake pameti...

comment_2321578

brate, i nuklearne elektrane daju vrhunske rezultate. A onda te ubije radijacija.

Niko ne spori da ćeš super izgledati 20-30 godina, samo spori da ćeš nakon toga uopšte biti živ.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.