Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

65 members have voted

1. 1. Najbolji album sa Green-om?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 252.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Memento_Mori
    Memento_Mori

Pogledaj Sepulturu Maxe   Pogledaj sepulturu svoju Maxe, I skini Grina s ociju, Videces stare Sepulturine fanove, Prave neke sirkl pitove. Pogledaj masu Maxe, Sve same sage i rumorsi, Tvoji f

• Dekapitator_Prisoner
    Dekapitator_Prisoner

Dekapitator ima usi i pazljivo slusa, a i o tome diskutuje sa ljudima koji se zapravo razumeju u to. Dekapitator se bavi muzikom jako dugo i zna nesto o tome, za razliku od mase drugih ljudi koji su z

• Memento_Mori
    Memento_Mori

Pošto mi je Sepultura omiljeni bend red je da ja bacim jedan komentar,pa vi procenite dal je on mudar i vispren Do Against-a je sve Sepultura,ovo kasnije je sve novi bend koji se meni lično uopšte n

comment_141492

Pa vi niste normalni!!!

Opet kazem da su svi albumi Sepulture Ok iako postoje razlike izmedju starijeg i novijeg perioda.I da,TROOPS OF DOOM, Sepultura jesu trash.

A No I.D. je jedini koji nema pojma o ovome o cemu pricamo. biggrin.gif

comment_141563

Ono što mi najviše fali kod Sepulture posle "Arise" su dobre tečne solaže. Sve posle je bilo drljanje bez ikakavog smisla. Sećam se kad sam gledao prvi koncert sa Derikom Grinom u Sao Paulu, onaj na kome je svirao i Džejson Njusted, Andreas nije mogao nijedan jedini solo da odsvira onako žestoko i tečno kako je to radio na, recimo, "Under Siege". E, to je koncerat za pamćenje!

comment_141648

Ono što mi najviše fali kod Sepulture posle "Arise" su dobre tečne solaže. Sve posle je bilo drljanje bez ikakavog smisla. Sećam se kad sam gledao prvi koncert sa Derikom Grinom u Sao Paulu, onaj na kome je svirao i Džejson Njusted, Andreas nije mogao nijedan jedini solo da odsvira onako žestoko i tečno kako je to radio na, recimo, "Under Siege". E, to je koncerat za pamćenje!

biggrin.gifa:

comment_142676

Nisam ni ja primetio do pre nedelju danda. Vidim, maijca mi nešto mnogo poznata, a onda sam se setio da ju je nosio onaj majmun iz Linkin Parka u intrevjuu koji je izašao u engleskom Metal Hammeru još '97. Strašno!

comment_143499

Sto se Sepulture tice,svako moze voleti ili ne voleti albume CHAOS A D, ili ROOTS,mislim da oni imaju neku unutrasnju podlogu, tekstualno su jako potkovani.A sad SOULFLY,je bio dobar band,1 album je sjajan,oseca se neka energija mada je otuzno produciran,sa slabim bubnjevima i distorzijom sumnjivog kvaliteta(boljom nego na roots-u) :wink:

A PRIMITIVE mi se cini kao jako zreo i dobar album, a sad koliko je to metal...Novi album je jako , jako losh, znate samo delove sa volkalom..kao Linkin park ... uzas..Prezvakavanje starih stvari.

a Sepultura bez maX-a...Pa gde to moze valjati.Jedino je KAMAITACHI,sa against albuma super pesma,Nation je smesan album !

mesavina svakakvih gluposti, a i onaj crnja malo imitira MAX a...Cuj malo..U derajucim refrenima sa AGAINST-a....uzas

A max je dobar prijatelj sa tim bendovima....Deftones..Nazalost onda ima i tu majicu ... sad.gif

A da li je neko od momaka iz stare sepulture satanista, ne bih bas rekao, metal ionako ima previse kandidata za to ...

comment_143554

Ja sam gledao taj spot jedno 50 puta i nisam primecivao Deftones majicu.Jebiga, bas sam se nesto razocarao u Max-a, verovatno zato sto blago PREZIREM Deftones. :x

Pogledaj bolje onaj deo gde Maks šeta ulicom. Mislim da je majica plava, a u nekoj elipsi na grudima piše 'Deftones'. Kažem ti, video sam takvu majicu ranije na jednoj Durstovoj slici, inače ni ja ne bih znao.

comment_143596

Ja sam gledao taj spot jedno 50 puta i nisam primecivao Deftones majicu.Jebiga, bas sam se nesto razocarao u Max-a, verovatno zato sto blago PREZIREM Deftones. :x

Pogledaj bolje onaj deo gde Maks šeta ulicom. Mislim da je majica plava, a u nekoj elipsi na grudima piše 'Deftones'. Kažem ti, video sam takvu majicu ranije na jednoj Durstovoj slici, inače ni ja ne bih znao.

Ma zajebi, ja vise ne gledam ovaj spot. smile.gif Salim se.Obraticu paznju sledeci put. biggrin.gifa:

• 3 months later...
comment_209580

Ne, to nije tačno. Mislim, jeste to vezano sa pogibijom njegovog posinka, ali je ime bendu dao po pesmi Deftonesa. To je i sam izjavio u nekoliko intervjua koje sam pročitao pre par godina, a uzeo je tu pesmu baš zato što je mislio da odgovara tom tragičnom događaju.

comment_209584

Ne, to nije tačno. Mislim, jeste to vezano sa pogibijom njegovog posinka, ali je ime bendu dao po pesmi Deftonesa. To je i sam izjavio u nekoliko intervjua koje sam pročitao pre par godina, a uzeo je tu pesmu baš zato što je mislio da odgovara tom tragičnom događaju.