Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni prethodnpomenuti zadnji Forbidden nije legao kada izašao, a vremenom postao baš drag album.

Čeka se Vektor comeback nekad da pukne pa da se konačno proglasi žanr pokojnim.

edit: A da, i Coroner valjda ove godine, možda i to bude prvi ekser.

Edited by Angelystor
  • Upvote 1
Posted
42 minutes ago, Talvi said:

najbolji comeback je Tempo Of The Damned naravno

Da odličan je i Tempo, mada su mi pomenuta dva malko bolja ipak, baš su udarili niotkuda posred face.. još je pauza izmedju albuma bila maltene višedecenijska.. hahaha

8 minutes ago, Angelystor said:

Meni prethodnpomenuti zadnji Forbidden nije legao kada izašao, a vremenom postao baš drag album.

Čeka se Vektor comeback nekad da pukne pa da se konačno proglasi žanr pokojnim.

edit: A da, i Coroner valjda ove godine, možda i to bude prvi ekser.

Jeste i meni kad se pojavio taj Forbiden bio baš mixed bag (+ružan omot;)), a sad kad mi naleti neka stvar s vremena na vreme baš lepo legne

Što se Coronera tiče baš nešto sumnjičavo očekujem neki novi masterpiece, ipak su se oni izdvajali od ostatka družine svojom inovativnošću i pre svega tehnikom, danas je to ko dobar dan, teško da u trešu ima prostora za neke inovacije, zato je ovaj podpravac uostalom i toliko u škripcu..

Posted

Jebo pravac ako treba da ga spase bendovi od pre 40 godina. 

Sva nada u trupe kao Dissimulator, Vektor ili Nekromantheon, ovi matorani izbace nešto dobro na nivou slučajnosti. 

Posted

da, bas sve losi comebacks, i onaj Toxik bio bezveze na kraju. Ali ova pesma je bas grozna. glupi riffovi, glup vokal, aranzman nidje veze, glup refren, glup ai artwork, bas kompletan fejl 

Posted

Jedino Coroner i Vektor da izvuku nesto, eeeeventualno Watchtover jer su imali onaj EP, sad vec pre 8 godina, ali mozda skuvaju jos nesto..

Ovi klasik matorci su svi za penziju i to zakasnelu..

Posted

Evolution baš klasa od albuma, ovaj poslednji mi bio nešto bled, nit smrdi nit miriše.. kao u ostalom i većina novijih treš albuma..

8 hours ago, azal said:

Ali ova pesma je bas grozna. glupi riffovi, glup vokal, aranzman nidje veze, glup refren, glup ai artwork, bas kompletan fejl 

Ne seri dobri su rifovi.. za ostalo se slažem;)

Posted

Nije tech nego je ispalo da su ovi sto sam nabrojao tech, a klasicni da izbacuju corke. Gledao sam ih na BA na zatvaranju, bili super. Al i tu pesme Sa Victims bile najbolje ubedljivo..

Posted

Ja tek sad pustio ovu pesmu, ajd ima neki rif da se probere, produkcija sranje ali ko bre ovo peva, kao Rinehart da se šlogirao.