January 20, 20214 yr comment_3051469 Izvol'te novi Asphyx ! https://frostdomain1.blogspot.com/2021/01/asphyx-necroceros-2021.html
January 22, 20214 yr comment_3051561 Upravo preslušavam, odlično zvuči! Lepo kad godina krene ovako dobrom oldskulčinom
January 22, 20214 yr comment_3051580 Sad cu i ja pustiti konacno. Sutra ima stream release show-a, valjalo bi ispratiti
January 23, 20214 yr comment_3051617 Samo da kazem da se ne secam koji me je Asphyx zadnji put ovako oduvao. Najblizu paralelu mogu da povucem sa Hail of Bullets - Rommel Chronicles. Necroceros albumcina, slusace se dosta.
February 6, 20214 yr comment_3052462 Jako mi sličan utisak kao prošli, poprilično standardno Asphyx iskustvo, ali bih se pre latio Deathhammer/Death...The Brutal Way-a ako mi se sluša noviji Asphyx. Možda je do generalno sporijeg tempa, ali pomoglo bi albumu da se "podšiša" runtime za jedno 5-6 minuta bar. Naslovna zatvaraljka dobra stvar, ali dok se dođe do nje malo opadne pažnja.
February 9, 20214 yr comment_3052619 Meni uz Deathhammer najbolji post-reunion Asphyx. Skroz by the book naravno, ali neočekivano ih je ukenjalo baš dosta dobrih rifova. Zaličilo bi možda i na Hail Of Bullets kada bi ovaj debeli što kuca keca po vasceli dan imao 2% sviračkog šarma i tehnike koje ima Ed Warby
February 12, 20214 yr Author comment_3052803 Moje misljenje je negde izmedju dva poslednja, Death/Deathhammer dvojac mi je jaci od poslednja dva ali ovaj novi je za nijansu bolji od prethodnika mu, i to zanimljivo privlacniji mi je zbog tih mid tempo deonica tipa Molten Black Earth koja mi je Bolt Thrower 1/1. I debeli je konza, ja njega bas volim. Umrece uskoro od srcanog udara i verovatno mu je stalno ojedeno izmedju guzova ali metalcuga jebes kraft daj bilo koje pivo prisivaci vinili brzina 1/1, posten covek. Okej otisao sam predaleko pomalo.
February 13, 20214 yr comment_3052805 Jaooo Grobee volim kad iz tebe ispliva metalac! btw album ko bombona, meni najbolji njihov još od povratničkog Death-a