Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 295.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_1479693

i tako... 4 razlicite preporuke do sada...izgleda cu rucno

Beograđani, gde ima da se kupi SATA DVD rezalo sa crnom maskom? Zajebah se pa na osećaj odoh u Imtel. :|
MODULUS d.o.o. Strumička 17, Beograd tel/fax: +381 11 2442457 mob: +381 64 1194895
comment_1482667

Ma joк, другар ме је замолио да му неки микс раздвојим, па нарежем на два диска. Знам да може у Sound Forge - у, радио сам у њему већ, али не могу да нађем диск, па ми треба нешто што би послужило.

comment_1484023

skontala sam ja da ima gomilu programa, koje ni ne nameravam da instaliram, nego cisto me zanima ako je neko probao da li funkcionise normalno (koliko god windows to moze)...

zacrnila sam ja svoj XP vec, sto mi je usporio sistem jelte ( nije kriticno ali...), pa reko da ga vratim malo u zivot sa ovim...skratice mi customizovanje bar za 3 sata ako nista drugo :)

comment_1486318

Odakle mogu da skinem javu ali da nije njihov oficijalni sajt posto mi tamo instalira direktno sa sajta sto kod mene traje 5 dana....

comment_1486344

Имам проблем са тастатуром, ништа осим Num lock - a не ради. Ово ми се већ десило једном, па је поле 4 дана прорадила сама од себе. Има ли неко идеју у чему је проблем?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.