Jump to content

Opšta tema o računarima


Vlaja Buraz

Recommended Posts

Da se nadovežem na jučerašnju priču o antivirusima, ja ništa ne znam o softvermima i računarima, samo osnovne stvari. PC mi je havarisao skroz pre mesec dana i odneo sam ga u neki malo bolji servis i oni mi ga vratili super sređenog sa ovim avst antivirusom. U međuvremenu sam se informisao da se radi o softveru koji ima ovu dž i pro varijantu, kod mene je bio instaliran trial za taj pro, krekovao sam bez problema neku pro 5icu odmah a ovih dana sam probao da isto upgrejdujem na najnoviju verziju. To mi je bilo dosta zajebano jer i sa isohunta i rutrackera nisam mogao da skinem ništa što mi radi taj posao pa sam na kraju ostao sa trial verzijom sedmice, izbrisao sve to i instalirao ovu free varijantu.

Mene intresuje da mi neko od vas stručnjaka, ako ga ne mrzi, objasni neku osnovnu razliku i prednosti i mane ove dve varijante. Hvala svakome ko se iscima.

Edited by Лука

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeste uredjivanje baza podataka i statisticka obrada podataka. U medjuvremenu nadjoh resenje htedoh da javim ali yum je opet bio busy, busy, busy i pokazivao error :haha:

U sustini program se aktivirao i poceo da sljaka ;)

Šta je bilo u pitanju, instalacija? Javi ako budeš imala problema, koristio sam 13 i 15 dugo, sada sam na 20.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...