Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2622951

Dobro ovo za albume je razumljivo s obzirom da je sve sad instant, a i realno go kurac od kvaliteta, nema novih formi muzike koja bi bila popularna(vec vise od decenije se forsira neki DJ fazon,uz zenski vokal i malo repovanja uz bljestavilo spotova), CD polako nestaje poput ploca i kazeta sa mesta lidera(kod nas ne jer je kod nas CD poceo tek sredinom devedesetih da uzima maha,a tek poslednjih desetak godina zeljni smo uzimanja originala umesto fus bugara i rumuna svih prethodnih godina), dok na jutjubu koji je postao glavni izvor muzike moze sve da se pogleda i cuje.A i skoro sve se sada moze kupiti u elektronskoj formi(govorim o legalnom uzimanju)

E sad i poret piraterije i torenata ja ne vidim da je bilo ko na gubitku.I sto se tice filmova i sto se tice muzike.Ako nesto iole valja procice dobro.

Adel skoro 10 miliona prodatih albuma,ona kol mi mejbi,Gotje i PSY samo su preko 10 miliona singlova prodali.Gde je tu gubitak?Sta pre toga su zaradjivali 5x vise pa se sad oseti?Ili je u pitanju samo pohlepa kompanija sto nije jos vise zaradjeno?

Novom Bondu nista nije smetalo da zaradi milijardu i pored svih torenata,blurej ripova,dvd skrinera,ts-ova.Ili mozda mogulima smeta sto nije zaradio vise.Kao ni jednom filmu koji je zaradio vise od onoga koliko je ulozeno.

Cista laz i sviranje kurcu raznoraznih bogatasa koje treba jebati gde se stigne zbog svoje pohlepe da imaju jos vise.

• Replies 5k
  • Views 296.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_2623019

nije bas sve dostupno na jutjubu, i dalje postoje klipovi koji se ne mogu videti u odredjenim zemljama, a nije retkost da te doceka obavestenje kako je neciji nalog ugasen zbog prigovora nosioca autorskog prava. mi smo naravno izdvojen slucaj, cini mi se da je disk ovde umro pre nego u razvijenijim drzavama. tesko da srbija uopste predstavlja neki parametar kad se o tome odlucuje, za razliku od turneja.

nesto sto valja prolazi, slazem se. ali ako pri postojecem stanju stvari to nesto zaradi 10 miliona dolara, u sredjenijim uslovima bi zarada bila bar (lupam) 30% veca. tesko da bi iko bacio 3 miliona krompira, a kamoli dolara. ne mislim da je to lose, ako mozes da napravis nesto sto ce skrenuti paznju tolikim ljudima, zasto da to i ne naplatis? zice kostaju, filmska traka takodje.

korporacije se novca nece odreci, to je sigurno. bude li ovo zaista krenulo kako je najavjeno, mislim da ce to biti prvi krupniji korak. a posle sta bude.

comment_2625068

Kako da vratim (nesto sam slucajno zeznuo, ne znam kako..) da kada pomerim bilo koji prozor u Windows-u, da se on ceo pomeri, a ne da se pojavi prozirna linija kao ovde na slici:

Untitled_cr.png

Mnogo me iritira to.

comment_2628139

Ima li neko objašnjenje i lijek za situaciju u kojoj narežem disk u nero programu, u ovom slučaju je to .iso fajl, koji nakon završetka narezivanja i ponovnog učitavanja kaže da je disk prazan? :mad:

.iso fajl je winodws 7 ultimate, koji će mi trebati prilikom brisanja linux: xubuntu-a koji koristim kao drugi OS.

mi.jpg

prazan :no:

1111.jpg

comment_2628253

bas to htjedoh da kazem,dvd je prevazidjena tehnologija,davno jos kupih 2 sata hd-a od po 80giga za 1000din na limundu,ubacih bekape i u fioku.manje me mrzi da otvaram komp nego da se jebem sa dvd-jevima,narocito me nervira kad se,koliko god pazio i kakva god rjesenja za skladistenje kupovao,sjebu posle nedugo vremena a niko ih dirao nije.

ne sjecam se kad sam zadnji put neki OS instalirao sa diskova,meni universal usb installer,win32diskimager i minitool partition wizard zavrsavaju sav posao,nikad ni najmanji problem. win 7 usb tool me nervira sto se instalira kao program,universal usb je 1 mb,a savrseno sljaka za sve win i veliku vecinu linux-a,za netboot-ove win32diskimager i cao zdravo.

comment_2628377

ja trenutno u svom laptop-u imam dvd citac, bio mi je koristan jedino da ubacim neke ogromne biblioteke za audio produkciju koje imam na dvd-evima. Osim toga, vise ga nikad nisam upotrebio. Sledeca stavka, kupiti neki ssd (256 je dovoljan), i metnuti ga fiokicu od dvd citaca, a isti ukloniti. I naravno, externi hard neki od 1tb, i nema zime.

comment_2630422

Konačno sam se usudio da podignem Ubuntu 12.10, dual boot sa W7. Nisam se usudio da ga podignem jedinog. Ukoliko neko ima bilo kakav sajt/tutorial za početnike neka baci link. Fala unapred. :da:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.