March 25Mar 25 comment_3123193 Da, kad je prošao prvi krug slušanja može se reći pravi grom iz vedra neba, nisam se uopšte nadao povratku a kamoli da izbace ovako jako izdanje. Kao što neko reče Chewy Voivod situacija, boljeg čoveka nisu mogli ubaciti u bend i ne samo da je on doneo neke Isis momente nego album ima povremeno i blago optimističnu notu, nije sve vreme crno gaženje. Tako je slažem se za Nou, baš je čovek bacio neka zanimljiva sranja no svakako čini se da su svi inspirisani i motivisani nanovo da se vrate tamo gde pripadaju i pokažu ko su ipak očevi ovog stila. Slušaće se ovo još podosta, niodakle u sam vrh godine (a ja sam ih i pre raspada albumski otpisao). Možda je rano izbaciti floskulu da je ovo jedan od naj povrataka ikad... Ali svakako stoji izneseno ranije za Senidu i Šejna, to se ne menja. Report
March 25Mar 25 comment_3123194 Meni je od svega najvece iznenadjenje sto mi sat vremena proleti svaki put kada slusam.Ok, ne funkcionise sve idealno, neki prelazi su mogli biti i bolji...ali kako meni prija cuti Arona koji svira nesto sto nije Sumac. Edited March 25Mar 25 by 23/16 Report
March 25Mar 25 comment_3123197 Da, teče samo tako, mene od CoL vertikal nije neki album ovakve provinijencije odradio. Report
2 hours ago2 hr comment_3126087 Jel ovo Turner svira sa njima? Ako jeste neki testosteron ušao u njega, i on krenuo da diže brat. Edited 2 hours ago2 hr by Лука Report