Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 452
  • Views 48.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Drugari evo naseg prvog spota za pesmu "Devil Hides In The Details"   http://www.youtube.com/watch?v=AsUfbtWZhwk&feature=feedu   Uzivajte

• Prvi singl "Far From Loyalty" sa naseg novog albuma "Inverse Midas".   http://www.youtube.com/watch?v=1xoEQZgBI5g   Uzivajte i prosledjujte dalje!

• Moderan metal/hardcore, metalcore, emo, sve je to isto, i i dalje ga ne smatram metalom.   I, sve je to OK, dokle god ljudi kažu: "Da, mi nismo metal, već moderan metalcore, whatever..." Ali kad

comment_1774867

Nažalost naš dugogodišnji prijatelj Luki je odlučio da napusti Violent Chapter. Odmah bih naglasio da smo se razišli u krajnje prijateljskoj atmosferi i bez ikakvih nesporazuma.

Lukiju želimo sve najbolje u daljem razvoju svojih planova za budućjnost!

Naravno ovaj bend je daleko od toga da prestane sa radom! Tražimo novog člana VC ekipe. Nema predrasuda i nema posebnih uslova. Mi smo bend koji zna šta hocje i sa velikom ambicijom (koliko to uslovi dozvoljavaju) i što je najvažnije imamo krajnje ozbiljan pristup celoj "sviram u bendu" priči.

U vezi sa time, ako ima zainteresovanih gitarista javite se putem poruke na naš profil. Radi smo da sa svakim porazgovaramo i pokušamo.

Toliko za sada. Hvala svakome ko je odvojio vreme da pročita ovo...and spread the word!!

Alexa & VC

comment_1775432

Jes', jes'...

Mi smo imali nevidjene srece da onog ludog bosanca Zeljka ubacimo u bend SAMO 2 DANA posle Biljaninog

odlaska. I ispade promena na bolje, na mnooooogo nacina. Mozda ce i vama ovako biti bolje.

Ja cu prosiriti vest, pa cemo da vidimo da sredimo nesto...

Valjalo bi naci ga sto pre, i sto boljeg.

• Author
comment_1782905
Videh sada na majspejsu akademije da ce 13. novembra biti promocija albuma Traces...

To ce biti promocija za medije tada, ulaz ce biti za dz, program jos javljamo.

Promotivna svirka ce biti 12.decembra, gde cemo nastupati sa jos 2 benda.

Vise informacija uskoro!

• 2 weeks later...
comment_1792959
Beogradjani mentalno prihvataju "zakonitosti" sadasnjeg trenutka, u sam ponudjeni materijal unosena je velika energija, songovi imaju jednu "razarajucu" snagu, a u vokalnom smislu preovladjuje miks screamo i growl varijanti. Bend songove izvodi na engleskom jeziku, a za svaku pohvalu je uigranost i usviranost, kao i rad na produkciji, koja je realizovana takodje na ubedljiv i moderan nacin.

Ne da je glupa recenzija nego ono n/c

comment_1793000
Taj isti retard koji je napljuvao Disadained, je dao 3 Downstroy-u??? I rekao da vokal vuce na Killswitch????

Morace se biju neki ljudi, necu da trpim glupe neupucene retarde koji misle da znaju o cemu pricaju a kuci drkaju na Muse i Franz Ferdinand pa misle da znaju sta je rock i metal.

hehe procitao sam recenziju te neke "ljilje" o dizdejndu :P

hehe

za tehnicki death metal je u pravu to stoji. :)

sta znam, trbala je ta ljilja il kako se vec zove da napise prvo na koje bendove podseca muzika ,a ne na koje casove je podseca spot i sl

Kratka i zajebana recenzija al komentar da trba da slusamo zaklanu celjad (svaka njima cast ali..) ko d aje to nesto bolje od dm-a i ko i da to nije ispucano:P

sta znam citajte izmedju redova i nacicete recenziju na pola putA

comment_1793010
hehe procitao sam recenziju te neke "ljilje" o dizdejndu :P

hehe

za tehnicki death metal je u pravu to stoji. :)

sta znam, trbala je ta ljilja il kako se vec zove da napise prvo na koje bendove podseca muzika ,a ne na koje casove je podseca spot i sl

Kratka i zajebana recenzija al komentar da trba da slusamo zaklanu celjad (svaka njima cast ali..) ko d aje to nesto bolje od dm-a i ko i da to nije ispucano:P

sta znam citajte izmedju redova i nacicete recenziju na pola putA

pazi iskreno, ne kapiram dal se ti sad snjom slazes ili ne.. lenj sam da opet citam recenziju... al da je Disdained govno... pa to nemoz reci, ni ja taj pravac ne slucam svaki dan, al biti realan i srati po onome sto ne gotivis su dve razlicite stvari... btw... zasto pise recenzije neko o nekom pravcu ako to ne gotivi?!?!?!?! dati otkaz momentalno!

• 2 weeks later...
  • Author
comment_1805396

Stanislav Šaršanski, "aka" Buca (takođe član dobro znanog beogradskog speed trash benda Space Eater) nam se pridružio kao znatno pojačanje! Čovek nas je prosto oduvao sa svojim entuzijazmom što se tiče same svirke a i posvećenosti iako je tek upao u celu priču! Violent Chapter, sa Bucom kao novim gitaristom, ćete imati prilike da čujete na predstojećoj promociji albuma "traces"

tracespromocija_flyer01.jpg