Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.2k
  • Views 563.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• serblackbeard
    serblackbeard

Parče amerikanštine  

• serblackbeard
    serblackbeard

Тура са сајма  

• serblackbeard
    serblackbeard

Ово бело између Штрумпфова и системовог Инкала су политикини Астерикси (Клеопатра, У Шпанији, Семе Раздора, У Швајцарској и Велика Подела).

comment_2064484

Automatski ti je 20% popust,a na svakih potrošenih 2000(ili 2500,nisam siguran) raste za po 1% sve do maksimalnih 30% popusta.

To naravno važi samo za naručivanje i kupovinu n njihovim "Trafikama",ne i za kioske,Darkwood itd.

comment_2064806

Zna li se gde su te njihove trafike? Skoknuo bih do neke kad budem dolazio do BG-a.

Купиш, рецимо, најновијег Дампира и видећеш адресе. :bigblue:

Мислим да имају 2 или 3 "Трафике" у БГ, 2 у Новом Саду и 1 у Краљеву.

comment_2064816

Automatski ti je 20% popust,a na svakih potrošenih 2000(ili 2500,nisam siguran) raste za po 1% sve do maksimalnih 30% popusta.

Hm, znaci tu je fora, na svakih 2000 din ide 1% popusta. Pa i nisu se bas pretrgli oko tog bonusa na kupovinu. Bolje da su recimo dali jedan free broj na odredjenu potrosenu sumu ili recimo po jednu majicu (ja sam to potajno prizeljkivao haha :)). Sta je tu je...

Zna li se gde su te njihove trafike? Skoknuo bih do neke kad budem dolazio do BG-a.

Jedna se nalazi u Sarajevskoj ulici, a jedna je u bivsoj Ulici 29. Novembra (sada je to ulica Despota Stefana). Ja kupujem u ovoj drugoj. Prepoznaces prodavnice po drecavoj narandzastoj boji i po natpisu "Trafika".

comment_2064888

Ima 5 Trafika u BG-u.

Hm, znaci tu je fora, na svakih 2000 din ide 1% popusta. Pa i nisu se bas pretrgli oko tog bonusa na kupovinu. Bolje da su recimo dali jedan free broj na odredjenu potrosenu sumu ili recimo po jednu majicu (ja sam to potajno prizeljkivao haha :)). Sta je tu je...

Pa jbg,ali imaš automatski popust od 20% to je ipak nešto.

A i dobijaju se majice,ali to valjda samo članovi koji u toku meseca ostvare najveću kupovinu.

Ali u svakom slučaju nismo za džabe slali konfekcijski broj,biće nekih majici sigurno. ;)