November 19, 20159 yr comment_2869696 Ja s njega samo naslovnu, Zero tolerance, Empty words i Crystal mountain. Ovo ostalo nema trika da mi udje u uvo Edited November 19, 20159 yr by Dekapitator_Prisoner
November 19, 20159 yr comment_2869725 ...ako ti ne ulazi 1000 Eyes, Without Judgement i Misanthrope, onda se rokni! Što se tiče DTA, voleo bih da nastave priču kao i sa prošle(samo što su tada radili Symbolic) turneje, znači 5-6 pesama sa ITP, ostatak - najbolje stvari sa ostalih albuma!
November 19, 20159 yr comment_2869730 Ja bih pre roknuo "fasiste" koji namecu da taj album mora da se voli i vorsipuje. Jednostavno mi je dosadan album, iako ga svi obozavaju. Ne odgovara mi. Da li je to greh ?
November 19, 20159 yr comment_2869747 Šalim se malo, ali mi nije jasno da ti se SoP svidja, a Symbolic ne, meni je on samo malo lošiji nastavak započet Symbolicom, kada je Čaki odlučio da prevagne melodičnost u odnosu na brutalnost!
November 19, 20159 yr comment_2869748 SoP mi ima daleko bolje pesme. Nekako mi se cini da je na Symbolicu hteo da bude nadrkan i progresivan cisto da bi pokazao svetu da moze, kao da se nije preterano potrudio oko aranzmana i samog songwritinga. Sounds je zapravo daleko progresivniji i zajebaniji, al tu je sve sklopljeno odlicno i sve je nekako logicno. Bar se meni tako cini.
November 19, 20159 yr comment_2869753 Pa ne znam baš, meni posle ultra progresivnog ITP, baš deluje da je na Symbolicu želeo da malo podjednostavi pesme i učini ih melodičnijim, meni su pesme sa Symbolica poprilično zanimljive i ne vidim nikakav nedostatak aranžmana, a pogotovo songwritinga! Sa Sounda bih izdvojio pesme Scavenger, Spirit i Flesh and the Power... kao jedne od najboljih, dok mi se na Symbolicu jedino ne svidja (BOMBA)Crystal Mountain, sve ostale su mi savršenstvo!
November 19, 20159 yr comment_2869757 ITP je do jaja progresivan i komplikovan, ali mi je i on bolje sklopljen nego Symbolic. Vecina Symbolica mi zvuci bas nakaradno, kao da su rifovi slagani samo da bi ih bilo.
December 14, 20159 yr comment_2872428 Jbg. zaboravismo... Juče bila godišnjica smrti Chucka, četrnaest jebenih godina prošlo, a njegova zaostavština ostaje neprevazidjena i nedodirljiva! Ako ništa drugo, barem ćemo imati priliku sledeće godine da uživo čujemo jedne od najvećih numera u metalu(a i mnogo šire) koje se mogu zamisliti!
December 14, 20159 yr comment_2872556 Koji trip, zaboravio sam na godišnjicu potpuno, a ne znam da l' juče ili prekjuče, zamislio sam se i razmišljam kako bi bilo da je živ, da l' bi imao ovakav isti status legende, kakvu bi muziku svirao...
December 22, 20159 yr comment_2874505 http://www.agoraphobicnews.com/interview_with_bobby_koelble_of_death.php Intervju sa Bobby Koelblom :pivopije:
December 22, 20159 yr comment_2874536 A kad sam ga pitao kako stoje stvari sa Sweet Relief i tim kvazi humanitarnim sranjima, rekao je: Please be advised that I'm not qualified to answer the question about Sweet Relief (that would be best left to Chuck's estate). Serem im se u humanost :puke: