markomrki Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ja sam imao probusen nos sa desne strane i nosio sam alku, i bilo mi je super, a tipovi koji kazu da je to za zene su novokomponovani klinci piercing je univewrzalna stvar i unisex stvar, kad cujem tako degene da pricaju popizdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Decku super stoji kada ima alkicu u nosu, mislim, nije da bih volela da gledam kako mu seva cirkon iz nosa, ali alkica mi je skroz seksi. Elem, izbusila sam jos dve rupice na usima, sad cu jos dve probably i toliko od mene. Neke cirkoncice sam stavila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Alkica mi nekako prewise punkerski, pre sam za cirkon, da Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Ne mora uopste .... pre bih rekla na muskarcu koji ima fine crte lica izleda mangupski vise nego klasicno pankerski, ali ima i toga.... pre si za to da lik ima cirkon u nosu?Dobro... ukusi su to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 (edited) Meni obrva po drugi put u 4 godine odbacuje pirsing ...I don't know what to do? Inace ne znam zasto ali muskarci sa pirsingom su mi uvek izgledali nekako...hm...gay...Ne mogu to da objasnim... Edited May 15, 2008 by demonical Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Nekim ljudima prosto ne moze da se zadrzi pirs. Mom decku isto odbacuje drugi put, skratilo se na 4mm, meni se tako isto pupak uvek sjebe, dodje do 4mm i onda kao "prodje" i bude kul al sta mi vredi kad izgleda glupo. E sad postoje sanse da je lose probuseno to begin with ali sumnjam... jel imas bananicu? Ona ima najmanje sanse da odbacivanje na obrvi. I obavezno bez teskih kuglica na krajevima. Edited May 16, 2008 by Double Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ma ko zna i kako se to odrzavalo i kakav je nakit uzela i jos sta, a i mozda jednostavno njeno telo ne trpi, ja kad bi se piercovao na pola sa stanglom zaraslo bi mi bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Pa nekad nema veze kako odrzavas recimo meni odbacuje pupak jer je stalno pod upalom, bio je recimo 2 god upaljen, skracivao se i odjednom je sve prestalo, od tada nista, mogu 2x siru budjavu sipkicu da provucem i malo ce boleti i sutradan ce prihvatiti. Bradavice se ne odbacuju na srecu, merila sam skoro. Jedino ne znam da li da promenim nakit jer ovaj ume nekad da se zakaci, da se majica uplete oko kuglice i sl. Al gde da nadjem kod nas alkicu koja je pola ravna pola kruzna pa jos horseshoe. To ne znam ni da li na netu ima. A captive ne dolazi u obzir jer mi je sad formirano kao ravno i nema sanse da "smotam" a da se ne raskrvarim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pa ne znam vi zene sa vasim macama, ne znam jebi ga ja nosim sraight pamuk pa mi se nikad nisu uplele tako da ne znam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Nekim ljudima prosto ne moze da se zadrzi pirs. Mom decku isto odbacuje drugi put, skratilo se na 4mm, meni se tako isto pupak uvek sjebe, dodje do 4mm i onda kao "prodje" i bude kul al sta mi vredi kad izgleda glupo. E sad postoje sanse da je lose probuseno to begin with ali sumnjam... jel imas bananicu? Ona ima najmanje sanse da odbacivanje na obrvi. I obavezno bez teskih kuglica na krajevima. Imam spajkove...Ali pupak mi je OK godinama...Ali rekla sam koliko god puta da mi obrva odbaci pirs ja cu se ponovo probusiti na istom mestu...Mada vec sad imam mali oziljak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Posle 3 odbacivanja ne treba na istom mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Posle 3 odbacivanja ne treba na istom mestu. Znam...Ali milimetar dva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Sad uraila i nikad više! Danima me boli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ma nemoj da pricas, kako to danima, pa zar nisu rekli da je zarastanje dve nedelje do sest meseci, a sad te danima boli joj pa kako to Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 Prosla anestezija, a? Zato je gotivnije raditi bez, posle najjaceg bola ni ne osecas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Anestezija=no fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Ja se secam da me je pupak dugo boleo...Mozda cak i nedelju dana...Obrva samo jedan dan. Pirsevi se rade sa anestezijom? To je sranje...Najbolji deo je upravo bol koji osecas dok ti neko provlaci metalnu iglu od 10ak cm kroz pupak ili obrvu...usnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
med.tehnicar_PIERCER Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 svasta cu ja cuti,sto pametno,sto ne. nauka nema sta. a odbacen pupak,malo bolji nakit i Punch&Tapper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 E, ja probusila hrskavicu pre pola godine, nit oteklo, nit bolelo, a ljudi me tripovali kako danima necu moci da spavam od bola...! Al' dobro, verovatno zavisi od koze, a i kod koga busis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 svasta cu ja cuti,sto pametno,sto ne. nauka nema sta. a odbacen pupak,malo bolji nakit i Punch&Tapper Bolji nakit?? Daj ne seri Idealna stvar je nesto sto najmanje opterecuje kozu a to sam i nosila. Ti si kao neki "tehnicar" a ne znas da ne trpi svaki organizam strana tela na isti nacin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Sad se setih Popaja: Kvazi intelektualci nude nam body pierce, Alke što rđaju u mesu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Popaj je glup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakilea Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Anestezija=no fun Ooda. Jezik oba puta bez iste. Mada je to neka kvazi anestezija? Ne znam. Poslednje sam radila pupak.. Ok je. Izvadila djusu iz obrve. Imam oziljak. I htela sam tako. Kakav sam rebel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ooda. Jezik oba puta bez iste. Mada je to neka kvazi anestezija? Ne znam. Poslednje sam radila pupak.. Ok je. Izvadila djusu iz obrve. Imam oziljak. I htela sam tako. Kakav sam rebel. I zaboravila si da pomenes i djuse iz usiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakilea Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 To skoro pa da se ne racuna :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts