Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 807
  • Views 46.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tomislav Sawyer
    Tomislav Sawyer

Sorry na offu, ali kenja mi se kad neko kaze "igrica" Zar je toliko tesko reci igra, boga mu poljubim? Neko bre gine 5 godina da to napravi.   Bah.    

• или лепо играјте PES6, к'о сав фудбалски образован свет

• Играо сам дванаестицу и тринаестицу пре неки дан. Мајко мила, које је то смеће.

comment_1781130

sut kako kad, ja sam sa sedorfom zavukao takvu golcinu, da nisam mogao u trenutku da verujem, dok neki drugi, takodje kvalitetni igraci ne mogu da ga daju iz daljine, pa da ga jebem

@vajar: velika razlika izmedju regulara i top playera, veeelika :da:

comment_1783136

Ja instalirah ovo: http://rapidshare.com/files/156532988/PES_..._Jok3r-Beta.rar

Azurirani transferi, svi dresovi, imena, grbovi etc. uredni, plus je onaj ogavan meni preuradjen, sad je lakshi za ochi... Jedino shto pola nemachkih timova ima Player G1, Player F2 i sl., tj. nisu do kraja edit odradili :/

Inache, je l' primetio josh neko jedan jeben bag u odbrani, tj. kad god uradi protivnik fintu "kocka-iks"(shut, pa dodavanje jel'te), kompjuter u odbrani sam uklizava najblizim igrachem! Ovo je frustrirajuce jer sam tako uz kurac kilo kartona obe boje dobio, plus mi penal napravio! Siguran sam da nisam omashio dugme il' tako neku glupost, jer i ja kad uletim najblizim igrachem, padnem na fintu jel'te, komp uzima drugog najblizeg i on uklizava... Mislim, kretenski je.

comment_1783896

Ja cu zbog tog jebenog poteza da prestanem da igram 9ku..juche uz kurac, igramo zimmer i ja, i kako god neko dodje u protivnichki penalesterac, samo je dovoljno kocka-iks da se odradi i u 50% sluchajeva, eto ti penala :) Jebem im seme japansko da im jebem. A o genijalnim i nerealnim potezima da ne pricham. Pa juche mi neki shaban iz Gijon-a izbacio (sporiju) loptu iz shesnaesterca petom 50m preko terena..

comment_1784763

Imate vec oficijalni 1.1 patch za te bagove...

Meni je ionako bilo sve u redu?

Kol'ko vidim taj patch sluzi samo za:

Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720. Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same problems.

..a ja nisam o tome prichao.

angelystor kako da prodesim kad skinem ono za grbove imena i ostalo?

i kako to da se podesi sto kinetic prica?

Pa imash u Instructions.. Kitserver kopiraj gde ti je PES instaliran, pa u istom odradis Install na Setup-u, i u MyDocuments u Konami folderu zamenis save koj' je tu sa save-om koj' si skinuo..und das ist das.

comment_1791219
Много је леп и неупоредиво бољи од 2008, али је шестица и даље најбооља.

Jebo sto je lep kada ima kilo dechijih bolesti..

I stvarno, ako neko zna fazon kako "restriktirati" kompa da mi se ne mota u komande, neka kaze.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.