Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 384
  • Views 44k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2860765

Mene nijedan od prethodna dva full lengtha nije uhvatio kao demosi pa sam resio da ovom posvetim malo vise paznje sto se isplatilo, odlican album. Moram posebno da istaknem bubnjarski rad, mogu se samo cinele slusati ceo album i da se uziva, i tekstove koji su stvarno jaki bez trunki klisea kojima je ova scena sklona, potpuno originalno.

• Author
comment_2862827

Mene nijedan od prethodna dva full lengtha nije uhvatio kao demosi pa sam resio da ovom posvetim malo vise paznje sto se isplatilo, odlican album. Moram posebno da istaknem bubnjarski rad, mogu se samo cinele slusati ceo album i da se uziva, i tekstove koji su stvarno jaki bez trunki klisea kojima je ova scena sklona, potpuno originalno.

nisam obratio paznju na cinele dok nisam citao recenzije, u skoro svakoj to naglasavaju .zanimljivo je to. sto se tice starijih radova, kod mene se groza malo slabije kotira, sve ostalo je bm zlato. ovaj novi bm godine samo tako.

comment_2863050

Vrlo dobar album, baš mi je falilo malo kvalitetnog black metala u životu, moraće i ostatak opusa da se proveri.

Jedino što me smara kod albuma, a što realno i nema veze sa muzikom tako da nije strašno, je "imenovanje" pesama, vazda mi ovaj black metalerski fazon sa rimskom brojalicom nije bio jasan.

comment_2863469

pa zavisi, na primer ako planiraš da sviraš taj materijal uživo, a oni sviraju, od koristi je razdvojiti to sve

Pa i u tom slučaju, valjda manje konfuzije doprinosi konkretno ime, nego numeracija, pogotovo ako imaš više albuma gde to isto radiš.

A kad smo kod live-a i pomenutih činela, ja bih stvarno voleo da čujem kako bi ono zvučalo u live okruženju.

• 2 months later...