Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2159164

И на зид да окачи изгледаће добро. Јесте то најбољи мач на свету, ал' ја бих волео ово

003.jpg

Sablja1.png

Може да се купи, али било би боље заслужити је

Edited by Dead Man Drinking

• Replies 407
  • Views 38.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Slavic_Blood
    Slavic_Blood

Mojih ruku delo. Kad budem zavrsio sa julskim rokom, naravicu par nozeva, ali cisto ukrasnih, posto ne mogu da nadjem nigde celicne flahove, da nozevi budu funkcionalni ne tupe se brzo i mogu lepo da

• Da, pesnice a potom i hladno oruzje. Uvek sam voleo maceve i sekire, nekako su ta oruzja casna, a ne puske i snajperi. Ubijes nekog dok pije kafu sa tri kilometra, covek ni ne zna sta ga je snaslo -

• pazi lika la je bahat... em mi treba prase za prvi maj em mi treba hauba nova za auto

comment_2159289

Koji muzej u Srbiji obiluje srednjovekovnim oruzjem ? Ne mislim na ono iz Doba Karadjordja, vec Cara Lazara i pre ?

Najbolje je oruzje duvaljka od flomastera, sa patronom od izzvakanog hleba. Kad to udje u kosu, ne odmrsi ni Bog otac.

:da: ili zvaka. 

ovo dole je mnogo dobro, karabin skoro uopste ne trza, a tek sacma...mnogo bolje od standardne bokerice. samo 2 puta sam pucao iz nje, mislim da cevi nisu bile ovako spojene, ali nema sansi da saznam koji je model bio u pitanju.

kombinovanapuska.jpg 

• 1 month later...
comment_2179238

@stormtrooper- super izgleda. koliko si platio? na sajtu pise 30€...

49 ali u radnji. Prvo sam mislio da nije to to, ali ono, identicni su. Tek sto sam doputovao kuci i nisam jos ni isprobao kako treba. Iskreno, plasim se, jbte tim stvarno nekog mozes d'ubijes :haha:

comment_2179246

49 ali u radnji. Prvo sam mislio da nije to to, ali ono, identicni su. Tek sto sam doputovao kuci i nisam jos ni isprobao kako treba. Iskreno, plasim se, jbte tim stvarno nekog mozes d'ubijes :haha:

Чекај бре, где си ово купио? Како си пренео? Зар не треба дозвола за овакво оружје?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.