Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 189.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Drago mi je da svi ocekuju moje cinjenice i sto se vise pominjem nego onaj isprdak iz Monte Karla .   elem :   Zato sto igra levom rukom a desnjak je , sprda se sa rivalima . Zato sto ima 10 GS

• Hail Metal
    Hail Metal

e ovako zaista sam zeleo da ne podjebavam pacijente , ali posto si me uvredio , sledi :   MISLILI STE DA CE NOVAK DA POBEDI ?   E PA KURCA BABA VEČERALA !!!!   Vise sam se obradovao ovom porazu

• Al ti je pamcenje,usralo se.

comment_2629682

10517035475146548860e6f185243238_size3.jpg

Con los terroristas

Klasa , ajd prvo nek gradjanin Monte Karla , Pederer i Papa Franjih zemljak dostignu ovakvu definiciju bicepsa i tricepsa , pa onda nek godinu dana dodaju lopticu i nose rekete Rafi , pa posle na megdan cudovistu .

Dominacija,rekord na Mastersima , recimo neki tamo crnac Conga moye ovo samo da sanja , a tek onaj drugi crna Monfis .... crnci .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2643020

Đoković zasluženo osvojio Monte Karlo , Nadal daleko od stare forme , morao je i on jednom da izgubi posle toliko godina .

Elem , Đoković je jedini sportista koji je slušao dve himne , od obe svoje domovine , jedne sadašnje i jedne bivše , na jednom meču . Formulu ne računamo .

comment_2643544

Koja glupost , himna u formuli ili tenisu nema neki značaj , pogotovu što ovo nije olimpijada ili takmičenje reprezentacija , ovo je više protokolarno , Nadal je bio sasvim korektan , i od njega Đoković može mnogo da nauči , jer da Nole gubi 5:0 sigurno bi tražio neku medicinsku pomoć ili glumatao povredu ,

• 2 weeks later...
comment_2650985

Gde ima dima ima i vatre , izbacio je gluten ali ne reče nam šta je ubacio , od steroida ćelavi Nemac mu je u timu , a znamo da je nemačka medicina najbolja . Nutricionistu Četojevića su šutnuli kad je savetovao da se smanje miligrami , ipak je lakše podplatiti antidoping komisiju da ga ne proverava pola godine , ima se para od prodatih nekretnina po Kosovu I Metohiji .

Bayer farmakomafija + ostroška brojanica i kosovski med od divlje žalfije = najbolji na svetu !!!

Od Efenberga , stuba foruma , imam podršku , ali se plašim hrišćanske inkvizicije jer sam dirnuo u svetu ikonu .

Ali poznajem Bon Skota u dušu , rodjeni smo istog datuma , do duše on nešto ranije , ne bi mu se svidelo da mu neko sa brojanicom peva Highway to Hell , em Djokovic ne zna , AC DC je škotski bend , provocira ih jer zna da oni navijaju za Andija .

Ali da predjemo preko svega toga , ja sam nekad pijan i zapevam nešto što i nije MAnowar , ali antialkoholičar bezglutenski apostol trezan peva ACDC i Miroslava Ilića , a omiljeni bend mu je TAP 011 , teška prevara , posle Kolubare i Luke Beograd očekujem još jednu aferu .

Upravo tako , ovo je sasvim realan scenario , Velja Ilić je davno provalio Čovića da je uzeo gadne pare Srbima sa Kosova . Da li je slučajno da se najbolji teniser stvarao u vreme kada je Kosovo bilo u najvećim problemima , kada su prodavane nekretnine , sa tim se parama moglo finansirati tenisko usavršavanje kod teniskog Čaušeskua u Rumuniji Jona Cirjaka .

Efenberg je provalio i povezanost sa zabarima spomenuvsi Stalonea . Ko je novi decko Ane Ivanovic ? Izvesni Djokovic prijatelj iz njegove domovine Monte Karla , potomak loze Korleone , Mark Stilitano . Odakle njemu pare za firmu koja se bavi jahtama ? Jer mozda postoji povezanost djavoljeg advokata Arkanovog prijatelja Djovanija Di Stefana i teniskog sveta .

Pročešljati to detaljno , Luka Beograd , Beko i Mišković su Miki Maus igrica naspram ovoga , što bi rekao bivši nam predsednik Milutinovic onomad u Rambujeu .

evo detaljne doktorske disertacije,sve je receno

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.