Jump to content

Tenis


marcoman

Recommended Posts

10517035475146548860e6f185243238_size3.jpg

 

Con los terroristas

 

Klasa , ajd prvo nek gradjanin Monte Karla , Pederer i Papa Franjih zemljak dostignu ovakvu definiciju bicepsa i tricepsa , pa onda nek godinu dana dodaju lopticu i nose rekete Rafi , pa posle na megdan cudovistu .

Dominacija,rekord na Mastersima , recimo neki tamo crnac Conga moye ovo samo da sanja , a tek onaj drugi crna Monfis .... crnci .

  • Upvote 2
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Đoković zasluženo osvojio Monte Karlo , Nadal daleko od stare forme , morao je i on jednom da izgubi posle toliko godina .

Elem , Đoković je jedini sportista koji je slušao dve himne , od obe svoje domovine , jedne sadašnje i jedne bivše , na jednom meču . Formulu ne računamo .

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koja glupost , himna u formuli ili tenisu nema neki značaj , pogotovu što ovo nije olimpijada ili takmičenje reprezentacija , ovo je više protokolarno , Nadal je bio sasvim korektan , i od njega Đoković može mnogo da nauči , jer da Nole gubi 5:0 sigurno bi tražio neku medicinsku pomoć ili glumatao povredu ,

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Gde ima dima ima i vatre , izbacio je gluten ali ne reče nam šta je ubacio , od steroida ćelavi Nemac mu je u timu , a znamo da je nemačka medicina najbolja . Nutricionistu Četojevića su šutnuli kad je savetovao da se smanje miligrami , ipak je lakše podplatiti antidoping komisiju da ga ne proverava pola godine , ima se para od prodatih nekretnina po Kosovu I Metohiji .

Bayer farmakomafija + ostroška brojanica i kosovski med od divlje žalfije = najbolji na svetu !!!

 

Od Efenberga , stuba foruma , imam podršku , ali se plašim hrišćanske inkvizicije jer sam dirnuo u svetu ikonu .

Ali poznajem Bon Skota u dušu , rodjeni smo istog datuma , do duše on nešto ranije , ne bi mu se svidelo da mu neko sa brojanicom peva Highway to Hell , em Djokovic ne zna , AC DC je škotski bend , provocira ih jer zna da oni navijaju za Andija .

Ali da predjemo preko svega toga , ja sam nekad pijan i zapevam nešto što i nije MAnowar , ali antialkoholičar bezglutenski apostol trezan peva ACDC i Miroslava Ilića , a omiljeni bend mu je TAP 011 , teška prevara , posle Kolubare i Luke Beograd očekujem još jednu aferu .

Upravo tako , ovo je sasvim realan scenario , Velja Ilić je davno provalio Čovića da je uzeo gadne pare Srbima sa Kosova . Da li je slučajno da se najbolji teniser stvarao u vreme kada je Kosovo bilo u najvećim problemima , kada su prodavane nekretnine , sa tim se parama moglo finansirati tenisko usavršavanje kod teniskog Čaušeskua u Rumuniji Jona Cirjaka .

Efenberg je provalio i povezanost sa zabarima spomenuvsi Stalonea . Ko je novi decko Ane Ivanovic ? Izvesni Djokovic prijatelj iz njegove domovine Monte Karla , potomak loze Korleone , Mark Stilitano . Odakle njemu pare za firmu koja se bavi jahtama ? Jer mozda postoji povezanost djavoljeg advokata Arkanovog prijatelja Djovanija Di Stefana i teniskog sveta .

Pročešljati to detaljno , Luka Beograd , Beko i Mišković su Miki Maus igrica naspram ovoga , što bi rekao bivši nam predsednik Milutinovic onomad u Rambujeu .

 

evo detaljne doktorske disertacije,sve je receno

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...