Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2233840

Ma kakvu Amrikanci...realno su slabiji od nas i tu nema velike mudrosti, ali vidim da se stvorila atmosfera da je sve ispod 30 neuspeh, da cemo ih razbiti sa indisponiranim Tepicem, Macavnom i da ce da ih izbusi Paunic, a da oni samo cekaju da ih mi silujemo. :D

Ozbiljan pristup i ne sumnjam uopste u pobedu.

Edited by hate squad

• Replies 12.1k
  • Views 510.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_2233872

Mislim da mirna i strpljiva igra nije rešenje. Treba ih nagaziti na samom početku, furioznom igrom koja će koristite prednosti na svim pozicijama, pa onda održavati razliku. Nikako im ne dozvoliti da oni povedu kao što su vodili Argentinci, jer će im to samo podići moral.

comment_2233928

http://sportal.rs/news.php?id=34666

Ne znam da li se komentarisalo , mrzi me da citam predhodne nestrucne postove .

Teo neka pripazi letece kao Radman , da je u Partizanu igrao poklonio bi mu Dule bonton , da se kultivise , realno jeste najbolji bez dileme , ali ponasanje nula.

Edited by Hail Metal

comment_2234087

Ali ja sam čuo da je onaj bivši uvredio Eru i da će on sad da ga tuži... Zašto o tom ćute naši sportski novinari, šta kriju?!

Jebeni nepismeni senzacionalistički debili.

comment_2234100

dobro igramo...trudimo se i to je odlicno...nece dati duda bilo sta nepredvidjeno da se desi...malo na zemlju svi...krle kapitenski i duda selektorski da se to u red dovede,nema tu zajebavanja...zna se k'o kosi,a k'o vodu nosi...uvek se znalo ko je stariji...

comment_2234254

Ај нека неко постави снимке са ХРТ-а. Осећам да су се опет наложили на победу у задњим секундама. :haha:

mogu samo da zamislim sta su srali...

opet ta naklonost sudaca prema srbijanskoj momcadi...pritisci izabranika ivkovica na suce da sviraju vise faula u koris srbije...ne,ne,meni je to isto kao i 97me...nasa momcad su se borila protiv sudaca,pune dvorane i cestih faula,na granici sa sportskim natjecanjem...svaka cast nasoj momcadi,mi smo moralni pobednici...

comment_2234256

Нема ни Куруза да нам пренесе вијести са Индекса. :haha:

Јбг, много смо се зајебавали. Након свега, овом Рашићу, како год буде одиграо следеће утакмице, треба да дигну споменик. Показао је да има муда већа него цела екипа.

Теодосића боли курац. Битно да је лопта код њега, а за одбрану му се јебе. Пролазили су га као да има 10 година. Боли га кита да затвори улаз, испрати играча...Поповић и Укић су му растртили буљу.

Иначе, Тепић јесте био очајан у нападу, али је зато одбрану добро одиграо..подигао екипу кад су Хрвати направили +8 и вратио нас у игру. Имао пар скокова у одбрани кад су сви спавали.

comment_2234257

Bili su objektivni barem posle meca , priznali su faul nad Rasicem :)

Kod god bio protivnik u 1/4 finalu , ocekujem da Teo bude sjajan , danas je ocajan bio , ali je za pohvalu to sto nije previse forsirao , ima je par dobrih poteza , ali da smo kojim slucajem izgubili bio bi direktan krivac .

Da je Novica dao ona dva bacanja za plus 9 bilo bi 15 razlike za nas , Krstic odlican , Rasic najbolji , Ivkovic fantasticne izmene pravio .

Voleo bih Spaniju u 1/4 .

comment_2234259

Sa Indexa...

PROTIV Srbije su Hrvatski košarkaši odigrali svoju najbolju utakmicu na SP-u u Turskoj. Samo korak je nedostajao do četvrtfinala, ali u zadnjim sekundama utakmicu su prelomile sudačke pogreške i kiksevi naših košarkaša.

Neochekivano :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.