Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Mene i dalje u celoj toj priči najviše nervira RTSov izbor utakmice za prenos. Jebote, pa logično bo bilo da prenose Voša-Partizan u sledećem kolu, a u ovom npr Spartak-Javor, Metalac-Zvezda, SD-Voša, ma BILO koju utakmicu je logičnije bilo prenositi nego duel 2. i 16. ekipe na tabeli!

Share this post


Link to post
Share on other sites

daleko im kragujevac... ;)

Istina što je najcrnje. Očigledno da biraju utakmice po tome kako će najlakše da se uklopi u haotičnu šemu, bingo ako se radi o utakmici čiji prenos realizuje TV Vojvodina pa samo da preuzmu, a ako nema toga e jbg, ajmo koji nam je najbliži stadion.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislio sam da nema sanse da se ovo desi. Dobar potez uprave, nije mogla da se tolerise vise losa igra. Jedino sto je drzalo Pizona bili su rezultati ali bilo je ocigledno da to nece potrajati vecno sa onakvom igrom...bilo je pravo vreme da se desi promena,jos dok nije sve izgubljeno...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ono prošli put su ga šutnuli zbog Zenge, a kol'ko se sećam nije bio loš...

Elem, i mene je pozitivno iznenadio potez uprave. Jeste da nemamo bog zna kakve igrače, ali pokazalo se da oni mogu i bolje da se ukomponuju nego što je Pižon to radio na poslendjih par utakmica. Nisam gledao tekmu protiv Metalca juče, ali vidim po izveštajima da je Kadu igrao ubedljivo najbolje od igrača sredine terena a jedini bio zamenjen.

Edited by crusader84

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...