Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1739528
АЛИ сам свакако прижељкивао да елиминишу Хапоел ... јок да нећу можда навијати за израелски клуб ?! Глупости ...

Ne mogu da se setim da je Zvezda skoro igrala sa nekom ekipom iz Izraela. :blink: Mozda neka pripremna utakmica... :rolleyes:

• Replies 8.1k
  • Views 322.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Navijacu za Barsu naravno,uvek protiv engleskih mongoloidnih izdrkotina.

• "delije":   nisam grobar,nit' simpatizer nijednog srbijanskog fudbalskog kluba,ali koji kurac vam smeta prolaz partizana?prvo vam klub profitira jer partizan vadi evropske poene za srpski fudbal koj

• Hail Metal
    Hail Metal

Kao prvo hvala Smorock sto dozvoljava , mimo pravila , da se iznese istina o danasnjem zlocinu nad fudbalom !   Mislim da se posle ove vecerasnje utakmice tema komotno moze nazvati LJIGA SAMPIONA ,

comment_1739533

' Бем ли га, ја сам се све триповао да је Хапоел ... а оно кипарски Апоел. А, исти курац!

Важно да је брката голманска легенда енглеског фудбала, на аватару твоме ....

:pivopije:

comment_1739748

Pa onaj stari Arsenal je bio najbolja ekipa u Engleskoj :)

Ko će danas da skupi onakve face na teren?

Simen, Dikson, Vinberburn, Adams, Kion, Parlor...a onda normalniji tipovi: Rajt, Anri, Bergkamp, Ljungberg, Overmars, Vijera...

Edited by [kinetic]

comment_1739760

Такав Арсенал је мени био некада веома симпатичан.

Погледајте које сад јајаре и вуцибатине играју за тобџије.

''Морски човек'' са дугом зазнојном косом је деловао баш хеви, риспект за легенду од гоше!

comment_1739836

Zenit sjeba Mancestera,al' bas lepo.Ali ovaj Pol Skols...govnarcina.I jos mu ostali krenuli kao cestitati,prave se blesavi...smrdljivi englezi.Nije los Skols kao igrac,ali jedna je bozija ruka Dijega Armanda Maradone.

Zenit je izuzetno opasan...nadam se da su iz Juve-a gledali tekmu,i da ih shvate krajnje ozbiljno.Ekipa za totalni jebeni respekt.

comment_1739852

Pa onaj stari Arsenal je bio najbolja ekipa u Engleskoj :)

Ko će danas da skupi onakve face na teren?

Simen, Dikson, Vinberburn, Adams, Kion, Parlor...a onda normalniji tipovi: Rajt, Anri, Bergkamp, Ljungberg, Overmars, Vijera...

dream team.e takav arsenal sam obozavao a ovo sad kad vidim onog tourea smrkne mi se.

comment_1739866

Ali kakav smeč, onakvu preciznost ni u odbojci nisam vidio :)

Nisam verovao. Mila majchice kako sam popizdeo tad...

Uh..zasluzeno Zenit. Manchesta tek od kad ushli Park i Oshej kao krenuoo..ali kita.

Tevezu medalja za trud. Ne mogu da prezalim onu shansu iz prvog kada je protutnjao desnom stranom pa uposlio Runija koji se spetljao..koj mu bi?

Nanija na kaljenje kod Solskjera.

comment_1739901

U jbt, kakav nemir unosi u temu moj avatar :lol:B) Nema me vise ovde. Malo jos van teme: ja sam i zgotivio Arsenal zbog Davida, a njega sam prvi put video na EP 96 kad je uzeo loptu u ruke od svog igraca :bigblue: Bio je stvarno sjajan golman (sa trenucima povremenog pomracenja svesti :mrtav:). Nije mala stvar braniti u Premier ligi Engleske sa preko 35 leta.

Na zalost ne stigoh da vidim utakmicu (osim "gola" Ridjeg) ali mi je drago zbog Zenita.

EDIT: LINK

Edited by David Seaman

comment_1739944

nanija... ne znam stvarno sta bi moglu tu da pomogne... jedino da ga svi biju kad izgubi loptu :)... pa ce onda valjda NEKAD da je prosledi umesto da se kurci i gubi duele... covek je totalno ne realan u vezi svojih mogucnosti... jbt, celo vece sam se drao "dodaj, ne driblaj" :)

skols je bas imao dojave celo vece, resio covek da dobije crveni, pa to ti je :)...

comment_1740056

Још почетком лета сам причао, како бих га ставио на трансфер листу.

EDIT: LINK

This video has been removed due to terms of use violation.

Опасан је овај руски освајач купа УЕФА.

Сваки тим ће се опасно мучити у ЛШ са њима ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.