March 27, 201411 yr comment_2734203 to je sad postava triggera, muskarci su izasli iz benda. sutra prvi singl!
March 28, 201411 yr comment_2734287 milena - vokal gaga - bass kale - gitara ljilja - bubanj/perkusije
March 28, 201411 yr comment_2734317 Zasto ste dozvolili da vas izbace? Mozda ste se umorili od sviranja?
March 28, 201411 yr comment_2734321 lepa je pesma meni licno samo smeta milenino afektiranje... mislim da je ovo treca-cetvrta pesma koju ste izbacili da njena pojava u slici (pesmi) pocinje bas time... pod afektiranjem mislim na ono ville valo stenjanje pred pocetak svakog stiha to nekako meni u ovoj pesmi jos vise dodje do izrazaja pored ove tri pevacice moj ukus ali kad od njih cetiri kada kaca zapeva grane sunce, to je neko moje vidjenje o gitarama nema sta da se prica, bata dule zna da napravi rif i dobru meLodiju/harmu
March 28, 201411 yr comment_2734330 Šta da se radi... Izbacile su nas i sad je to ženski bend jel ovo realno, sta se desava :udri: :haha: :haha: :haha:
March 28, 201411 yr comment_2734333 pesma je katastrofa u poredjenju sa dosadasnjim radom za nase standarde jeste natprosecno ali mislim c'mon negativ je bolji i produkcija je glibava nesto. uopste mi to nije to, totalni sok.
March 28, 201411 yr comment_2734336 Ajde Dusane ne zajebavaj ljude. Dobra je stvar...riffovi su ponovo masni i solo je jebacki.
March 28, 201411 yr comment_2734350 ma zajebavam se i ja, glupiram se (ne za pesmu naravno, to sam ozbiljan)
March 28, 201411 yr Author comment_2734351 pesma je katastrofa u poredjenju sa dosadasnjim radom za nase standarde jeste natprosecno ali mislim c'mon negativ je bolji i produkcija je glibava nesto. uopste mi to nije to, totalni sok. Hahaha Pa čuj, svako ima neku svoju asocijaciju. Da se ne lažemo, objektivno gledano, ova pesma je malo modernizovan zamašćen Queensryche, po nekom generalnom tripu, sa možda malo nekog gothic zvuka posoljeno od gore. Ne u smislu da sam svesno ukrao, ali to su neizbežno neki moji koreni i nešto na čemu sam odrastao. Tako da mislim da te možda malo hebe to što neižbežno kad njih četiri to peva na srpskom ljudima to stvara neku asocijaciju koju ne bi imalo na engleskom.Ne da sad mislim da MORA da ti se sviđa pesma, skroz je u redu da misliš da je ova pesma gora od pljeskavice sa džemom od maline, naravno Kako ono ide, different strokes i to... Ajde Dusane ne zajebavaj ljude. Dobra je stvar...riffovi su ponovo masni i solo je jebacki. Fala puno bata Lemi, aprišiejted! i po meni kale dominira! E da, evo i pesme! http://www.youtube.c...h?v=c0YWLuq5HmY http://www.youtube.com/watch?v=c0YWLuq5HmY Edited March 28, 201411 yr by Dushan S
March 28, 201411 yr comment_2734366 Да не кењам ја више по Фејсу, бата Дућа је још једном доказао да је геније у сваком смислу а девојке су све до једне отпевале врхунски. Слажем се са свима за Каћин вокал, та девојка нереално добар глас има и све што отпева излази емотивно и искрено.
March 28, 201411 yr Author comment_2734373 Šarki, mudri sam investirao svaki evro koji si dobio da nas hvališ i šeruješ! Nego hvala za lepe reči, a za Kaleta, meni je super legla i zato što je malo dala kontrast, ona je malo nežnija i drugačiju lagu ima u odnosu na njih tri koje su nešto niži, grublji glasovi, taman. Bojao sam se kako će to sve funkcionisati kad smo krenuli da ih snimamo. Dobro su se složile, mada je bilo glavobolja za miks, mnogo kanala i trebalo je izaranžirati sve te vokale tako da ima smisla... Ne znam da li bih ponovo radio istu stvar, da budu četiri pevača u jednoj pesmi!
March 28, 201411 yr comment_2734421 Aelmoze neko objasnjenje, tzv legenda u fusnoti, kojeko? Bilo kojim redom pevaju bilo SMPTe kod, minutaza, nesto. Jedino ville valo prepoznajem Edited March 28, 201411 yr by Dersu Uzala
March 29, 201411 yr comment_2734442 Dersu Uzala, ako pratiš video, kad koja peva ona je u boji, a ostale su crno-bele
March 29, 201411 yr comment_2734470 Dersu Uzala, ako pratiš video, kad koja peva ona je u boji, a ostale su crno-bele Zar ne shvatas da covek ima EI Nis crno-beli monitor?
March 29, 201411 yr comment_2734509 Pa to ti kazem, mene ponelo pa sklopih oci. Kako onda? Dersu Uzala, ako pratiš video, kad koja peva ona je u boji, a ostale su crno-bele Pai stvarno. Danko. Domo danko.
March 29, 201411 yr comment_2734527 ...Queensryche... Dojmilo te se kad si bio svrca. http://www.youtube.com/watch?v=8CZGion20E4 P.S. Mozda one cure nisu ali ova fakat jeste 'ta'. (Ljilja + Katari + Mile + Draga)na <=> Dusana Edited March 29, 201411 yr by Dersu Uzala
March 29, 201411 yr comment_2734557 Nema se ovdje šta zamjeriti. Odlična pjesma. Na prvu loptu mi nije sjela, ali, to je to.
March 30, 201411 yr comment_2734590 Šarki, mudri sam investirao svaki evro koji si dobio da nas hvališ i šeruješ! Радио бих ја и заЂабе, али стисла криза. Ја ћу увек искрено да коментаришем, свиђало ми се или не, а Тригер је свакако један од мојих омиљених домаћих бендова.